Kvinne fant og brukte morens «erotiske leke»: Det hun oppdaget etterpå gjorde situasjonen enda verre

13/08/2023 19:30

Emma

Viralt
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
En kvinne har avslørt at hun fant og brukte morens «erotiske leker». Men det hun oppdaget etterpå gjorde ting enda verre.

En kvinne ved navn Melissa ba nylig om hjelp på podcasten 'Help, I Sexted My Boss'. Her forklarte hun at hun var i en merkelig situasjon som hun egentlig ikke kunne navigere i.

Hun håpet vertene William Hanson og Jordan North kunne hjelpe henne med å finne ut hva hun skulle gjøre.

Først sa hun at hun hadde tatt vare på foreldrenes hus fordi de var på reise.

Hun hadde kost seg hjemme og hadde tatt noen glass vin. Senere hadde hun begynt å lete etter et strømuttak under sengen, slik at hun kunne koble til telefonladeren. I stedet fikk hun øye på en ganske iøynefallende skoeske.

Tilsynelatende kunne hun ikke la være å se på det. Da hun tok ut esken og åpnet den, fant hun knapt det hun hadde forventet. I stedet stirret hun rett ned på morens «store erotiske leker».

Det hun sannsynligvis burde ha gjort, var å sette den tilbake der hun fant den. Da skulle hun ha vasket hendene og glemt alt om det hun nettopp hadde sett.

Ifølge LADbible var det imidlertid ikke det hun bestemte seg for å gjøre. I stedet valgte hun å vaske den grundig, og deretter bruke den selv.

Hun fortalte de to vertene at hun definitivt "hadde det bra" med det. Men da hun var ferdig, ble hun rammet av en bølge av anger.

Dette er ikke bare fordi hun hadde brukt morens leketøy, men også hva som var skrevet på den. På siden sto det «clone-a-willy», som betyr at det var en trofast kopi av en manns anheng.

Plutselig innså Melissa at leketøyet hun nettopp hadde brukt, som "traff alle de riktige stedene", faktisk var en kopi av farens anheng.

– Hvordan skal jeg komme meg videre herfra? Hva er ditt råd? spurte hun programlederne.

De to vertene ble sjokkert over historien, noe som fikk Jordan til å riste Williams hånd og si: 'Det har vært fem fantastiske år, men det er det. Vi har nådd toppen». Han innrømmet da at han faktisk var «målløs».

Dessverre hadde ingen av vertene en god løsning på hvordan de skulle gå videre herfra. Sannsynligvis er det ikke så mye annet å gjøre enn å glemme det hun har sett og gjort.

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.