Kvinne får en overraskende beskjed på Facebook fra sin nye manns ekskone

24/07/2017 15:45

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En mor har sendt en overraskende hilsen til sin tidligere partners nye kjæreste over Facebook.

Veldig mange foreldre til felles barn vet hvor tøft det kan være når ens tidligere partner finner kjærligheten på ny. 

Én ting er følelsen av å bli erstattet, men tanken om at barna nå får en ny stefar eller stemor kan nesten være enda værre å takle. 

En enslig mor har nylig satt et eksempel for hvordan fraskilte foreldre bør betrakte eksens nye partner. 

For 14 dager siden skrev amerikanske Brittney Johnson nemlig et oppsiktsvekkende innlegg på Facebook, hvor hun tagget sin tidligere manns nye kjæreste, Kayla Imhoff. Et innlegg som siden har gått viralt.

I stedet for å være sur eller skeptisk overfor datteren Paytons nye stemor, har Brittney Johnson i stedet valgt å understreke viktigheten av å kunne glede seg over barnas nye reserve-foreldre. 

- Til alle mødrene der ute som blir sinte fordi en annen kvinne behandler barna deres som sine egne: Hvorfor ønsker du ikke det? spør Brittney Johnson innledningsvis i innlegget sitt.

- Jeg ba en kveld, for at min datters far nettopp ville finne sammen med en sånn type kvinne, vel vitende om at hun  (datteren, red) vil vokse opp i to hjem, skriver alenemoren og roser Kayla Imhoff.

- Kayla har vært en gave bestående av mye mer enn jeg turte å håpe på. Hun startet en sykepleierskole, og siden da har Payton vært helt betatt. Av samme grunn bestilte Kayla en mini-sykepleieruniform så de matchet hverandre, forteller den lykkelige moren.

Brittney Johnson forklarer videre at hun ikke er sjalu, men derimot lykkelig for at datterens nye reserve-mamma viser Payton masse kjærlighet og hengivenhet. 

 

- Jeg prøver å oppdra en sterk jente, en klok og snill jente. Og jeg ønsker fremfor alt at hun skal være omgitt av rollemodeller.

- Takk Kayla, for at du viser Payton hvordan hun skal forfølge drømmene sine, hvordan hun jobber hardt, og hvordan hun må være sent oppe for å gjøre lekser, skriver Brittney Johnson, som roser stemoren opp i skyene. 

- Du er en sann rollemodell og en fantastisk bonusmor, og vi er så stolte av deg.

Hun avslutter med et ytterst viktig budskap til andre foreldre i samme situasjon. 

- Hvis du også er deleforelder og disse tingene ikke får deg til å smile, så bør du spørre deg selv hva som i bunn og grunn er best for barnet ditt, lyder det klare budskapet. 

Etter Brittney Johnson valgte å dele innlegget med de store ordene og det viktige budskapet, har Facebook-oppdateringen gått verden rundt. 

Over 100.000 har på to uker likt innlegget som er delt nesten på 50.000 ganger.

Mon tro om ikke det positive budskapet fortsetter å spre seg? Brittney Johnsons beskjed har i hvert fall gitt informasjon til ettertanke for deleforeldre verden over. 

Du kan lese det tankevekkende innlegget nedenfor: