Kvinne fikk en lapp i postkassen og trodde den refererte til byggearbeid: Da hun leste den, stivnet hun

16/11/2023 09:00

redaktion

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Hun stivnet mens hun lot blikket hvile på lappen.

Personvern er en luksus som alle av og til tar for gitt.

Men en kanadisk kvinne bosatt i Storbritannia ved navn Sarah har fått en uventet påminnelse om at 'veggene' i hjemmene våre ikke alltid er så ugjennomtrengelige som vi kanskje tror:

"Jeg hadde ingen anelse om at de kunne se inn. Jeg vet ikke hva de har sett. Jeg vet ikke hvor ofte de har sett det," innrømmet Sarah da hun fant en lapp i postkassen sin signert av 'skolen inspektør' fra den nærliggende barnehagen.

Sarahs første antakelse var at brevet var et generelt varsel til alle beboere, kanskje om noe byggearbeid, men da hun leste lappens introduksjon, frøs hun.

Notatet lyder som følger: "Jeg beklager å måtte skrive til deg om et så følsomt emne, men følte det var riktig å gjøre deg oppmerksom på at baderomsvinduet ditt lett kan sees fra barnehagens lekeplass".

Og dette fikk Sarah til å vurdere å flytte tilbake til Canada umiddelbart. Hun avslørte det i en TikTok-video.

"Hvor mye måtte de se før de sendte meg dette? Hvor mye? Hvor ofte? Hvor? Når?" spurte hun retorisk i videoen.

Sarahs erfaring har utløst en bølge av reaksjoner på nettet, med mange "flabbergasted" hun ikke visste at hun kunne sees fra utsiden - men som Sarah forklarte, har det teksturert glass der du ikke kan se ut... men tydeligvis kan du se innsiden (i bestemt lys).

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.