Kvinne fikk sitt livs sjokk: Kan du se hvorfor?

29/05/2023 08:50

Sofie

Viralt
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Nå forteller kvinnen om kvelden da hun fikk sitt livs største sjokk.

På Twitter deler kvinnen en opplevelse hun hadde en kveld da hun hadde lagt seg og bestemte seg for å se litt fjernsyn for å roe seg ned. Men det viste seg at det var alt annet enn avslappende for kvinnen.

Når hun kledde av seg og la seg, slo hun på TV-en og fant Netflix-appen for å finne noe å se før hun legger seg. Men hun kom ikke lenger før hun fikk øye på det som nesten hadde skremt livet av henne. Det skriver The Mirror. Kvinnen lette etter en film å se da hun plutselig så den.

I vinduet så kvinnen plutselig et ansikt i soveromsvinduet, nærmere bestemt en kvinne som stirret rett på henne.

Og det var ikke en hvilken som helst kvinne som stirret ut av vinduet – det var en ekstremt skummel nonne med et vilt uttrykk i øynene.

Foto: Twitter

Forlot nesten huset uten klær på

«Jeg hadde nesten forlatt hele familien min og forlatt huset helt naken», skriver kvinnen om synet som skremte henne fra vettet. Heldigvis gikk det ikke så langt og kvinnen rakk ikke å forlate huset i all hast.

Hun oppdaget hvor nonnen kom fra – hun kom fra Netflix-filmen «A nuns curse (red.).

På Netflix kunne man se bildet av nonnen og tittelen på filmen, som ga en refleksjon i vinduet – på helt riktig måte, slik at det så ut som den skumle nonnen sto og stirret rett inn på kvinnens soverom.

Foto: Twitter

Kvinnens innlegg har nå gått viralt og har fått over 160.000 likes.

Innlegget har også fått tusenvis av kommentarer, mange av dem er underholdt over kvinnens store sjokk. «Jeg lo non-stop i et minutt», skriver et av innleggene.

En annen kommenterer at han selv har forsøkt å få sjokk av en refleksjon i en vind. «Jeg gikk en gang ut av en dør, så mitt eget speilbilde og ble så forskrekket at jeg gikk inn igjen», skriver personen i kommentarfeltet.