Kvinne finner en lapp i lommen til sin avdøde ektemann: Når hun leser lappen, klarer hun ikke holde tårene tilbake

30/05/2024 16:00

Sofie

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Christie og Alex var gift i over et tiår, men fikk aldri barn.

Tradisjonelt gikk Alex og Christie ut for å spise på en enkel restaurant ved anledninger som Valentinsdagen og jubileet deres. Men med årene hadde disse utfluktene blitt mer rutine enn romantiske øyeblikk, og Christie lengtet etter mer.

Christies livslange drøm var å utforske verden, fordype seg i forskjellige kulturer og skape uforglemmelige minner.

Siden de ikke hadde barn, så hun denne drømmen som en måte å styrke forholdet deres på.

Imidlertid avviste Alex gjentatte ganger reiseforslagene deres, og sa at de var for dyre og at de burde spare penger til pensjonisttilværelsen.

Da Alex ble diagnostisert med en sjelden form for kreft, inntraff tragedien som tvang Christie til å takle sin avtagende hengivenhet mens han forsonet seg med det faktum at dagene hans med henne nå var begrenset.

Ringte fra sykehuset

En dag, mens hun var på vei hjem fra jobb, fikk Christie en telefon fra sykehuset. Christie skyndte seg til sykehuset, følelsene hennes overveldet henne, og lurte på hva som hadde gått galt.

Da hun kom, kunne Alex knapt snakke, men han prøvde å uttrykke følelsene sine.

"Christie, jeg vet at jeg ikke kunne bevise det for deg, men jeg vil at du skal vite at jeg elsker deg mer enn noe annet i verden. På et tidspunkt innså jeg at denne kjærligheten kanskje ikke var gjensidig," fortalte han henne.

Den tunge pusten hans klarte ikke å skjule smerten bak ordene hans. Tårene veltet opp i Christies øyne da han fortsatte: "Jeg elsker deg, Christie, og jeg hadde ikke forventet å forlate denne verden så snart. Jeg hadde så mange ting planlagt for oss."

Da natten falt, lukket Alex forsiktig øynene og våknet aldri. I begravelsen hans la Christie medaljonen hennes i frakkelommen hans, et søtt symbol på kjærligheten deres.

I lommen hans fant hun en lapp med Alex sin håndskrift, hvor det sto:

Kjære Christie,

Jeg har elsket deg hele livet, og jeg er glad for at du er den jeg ville tilbringe resten av livet mitt med. Jeg beklager at jeg glemte å leve i øyeblikket, da jeg prøvde å bevise min kjærlighet til deg, og det var derfor vi vokste fra hverandre på et tidspunkt.

Jeg husker da vi var yngre snakket du om din livslange drøm om å åpne en kafé ved sjøen hvor du kunne bake dine deilige kaker og servere solide måltider til kundene. Jeg glemte det aldri, og det var motivasjonen min til å jobbe så hardt hver dag. Jeg beklager at det tok all min tid, og jeg forsømte deg i prosessen. Jeg var så nær ved å se deg oppfylle den drømmen, Christie.

Det er en sparekonto i ditt navn i safen min. Jeg sparte nok penger der til at du kunne åpne virksomheten din. Det ligger også en konvolutt med dokumenter for kjøp av en eiendom med et lite hus ved sjøen. Du kan sette opp kafeen din der.

Jeg hadde ingen intensjon om å forlate jorden så snart. Jeg ville åpnet denne kafeen med deg. Jeg beklager at jeg ikke kan være med deg når du setter det i verk, men vit at jeg alltid er med deg i tanker og ånd. Jeg elsker deg av hele mitt hjerte, for alltid. Alex.