Kvinne finner ut at kjæresten er utro: Du får hakeslepp når du ser hevnen

08/09/2023 09:30

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Etter å ha blitt fortalt at partneren hennes hadde vært utro mot henne ved flere anledninger, lagde den unge kvinnen ikke en scene eller slo opp med svinet.

Siden den gang har hun delt en rekke klipp på TikTok der hun forklarte avgjørelsen sin - og dermed avslørte en ekstremt lumsk plan.

På hvert av stoppene sine gjennom Europa tok hun bilder foran et bredt utvalg av severdigheter. Hver gang kjæresten sto foran kameraet, holdt hun også en liten lapp foran linsen der korte setninger var skrevet – som den unge mannen ikke kunne se.

"Han trodde de var små kjærlighetsbrev fordi jeg fortalte ham at jeg hadde en overraskelse til ham," avslørte hun.

Faktisk var planen hennes annerledes.

"Etter denne turen skal jeg slå opp med ham", sto det på en. På en annen: "Han vet ikke at jeg vet at han er utro mot meg."

Alle lappe bar hashtaggen "Jeg vet".

På slutten av turen sendte hun "kjæresten" alle bildene hun hadde tatt, der hun gradvis beskrev separasjonen av de to. Dette ble etterfulgt av en 30 sekunders talemelding fra den unge mannen som tryglet ekskjæresten om tilgivelse - men det var for sent for det.

"Det var mitt eget lille prosjekt som hjalp meg med å bearbeide det han gjorde," fortsatte hun i klippet.

"Ved å akseptere hvem han er og hva han har gjort, har jeg vært i stand til å avslutte ting," kunngjorde hun til slutt. "Jeg vil ikke ha noe å gjøre med ham lenger, og jeg vil aldri se han igjen."