Kvinne flytter inn i ny leilighet: Når hun ser under teppet, kan hun ikke tro sine egne øyne

04/11/2023 08:00

Emma Sletta

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
For to og en halv måned siden flyttet TikTok-brukeren Elleda Louise og kjæresten inn i en leilighet i Melbourne, Australia. Siden har problemene økt. Men det den unge kvinnen oppdaget forrige onsdag under teppet foran inngangsdøren, toppet alt.

Problem på problemer: kjøkken og bad er ikke tilstrekkelig ventilert, vannskader fikk mugg i oppholdsrommet, og strømmen gikk på i flere dager.

Paret ble godt betjent kort tid etter at de flyttet inn. Men en titt under teppet foran inngangsdøren fikk alle de tidligere problemene til å virke som små ting. For det var et hull gjemt under.

Et bein ville lett ha passet gjennom den uventede åpningen hvis noen hadde gått inn der.

"Jeg kan ikke tro at de hadde et hull i bakken og bare la et teppe over det," sa TikToker til Yahoo News Australia denne uken.

I mellomtiden var noen fra det ansvarlige eiendomsselskapet på stedet for å få et inntrykk av plagen. Men paret har ikke hørt fra de ansvarlige siden den gang. Elleda Louise la i sin nød ut en video av det merkelige problemet på TikTok tirsdag.

Dette resulterte i drøyt 20.000 klikk, men ingen reell suksess. "Siden vi flyttet inn, oppfyller den ikke lenger minimumsstandardene," sa den irriterte leietakeren om sin nye leilighet.

Byrået eller utleier har allerede fått utført noen andre reparasjoner.

For å gjøre dette måtte paret imidlertid først legge press på henne og søkte hjelp fra Victorian Civil and Administrative Tribunal (VCAT).

De to har ikke avslørt for Yahoo News hvorfor de flyttet inn i leiligheten i utgangspunktet, eller om de allerede planlegger å flytte ut.

Læs også:

Kongelig tatt på fersken i 87 km/t: Nå må boten betales Prinsen ble oppdaget i å kjøre for fort.
Her er forskjellen på mandariner og klementiner De smaker godt, men hva er egentlig forskjellen?