Kvinne fridde til kjæresten: Nå hagler kritikken mot dem

08/08/2023 23:30

Emma Sletta

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Videoen av Sukhmin Garcha (27) som faller på kne og frir til samboeren Shiraz Brar (27), gikk viralt - og kritikken haglet.

Videoen av Sukhmin GarcI en video delt på TikTok faller Sukhmin Garcha ned på det ene kneet på stranden og frir til partneren sin.

Den kanadiske kvinnen fortalte til Daily Mail at hun hadde mottatt mange hyggelige gratulasjoner, men mange kritiserte 27-åringen i skarpe ordelag for å foreslå:

De tror det er mannens jobb.

Sukhmin sier at hun ble trakassert av kvinner som fortalte henne at hun ikke hadde selvrespekt, at hun burde være flau, og at partneren hennes ikke så glad ut for at hun fridde til ham.

- Det førte ikke til problemer personlig. Kjæresten min hadde det største smilet om munnen. Familiene våre var veldig støttende og glade for det. Mamma var veldig stolt, sier hun til Daily Mail.

Men noen var frekke i kommentarfeltet. Noen spurte om hun hadde et dårlig kne, kalte henne en taper, og sa at de heller ville rense sjøen enn fri til en mann.

– Bare fordi det ikke er så mange som har gjort det, betyr ikke det at det er feil. Dette er bare utdaterte kjønnsroller konstruert av samfunnet. Vi er den nye generasjonen, og vi kan definitivt bygge et nytt samfunn der kjønnsroller ikke eksisterer, sier den kanadiske kvinnen.

Mye av netthetsen kom fra kvinner. Shukmin syntes det var overraskende. Menn var mye mer positive til kvinneforslaget.

Nedenfor kan du se videoen der hun frir.

Læs også:

Kongelig tatt på fersken i 87 km/t: Nå må boten betales Prinsen ble oppdaget i å kjøre for fort.
Her er forskjellen på mandariner og klementiner De smaker godt, men hva er egentlig forskjellen?