Kvinne funnet død hos kjæresten: 'Min enorme penis drepte henne'

11/05/2017 10:00

Anniken Hauge

Viralt
Politifoto
Politifoto
En amerikansk mann er tiltalt for å ha drept kjæresten sin. Selv påstår han at hun ble kvalt ved en feil, mens hun ga han oralsex.

I Florida i USA er Richard Henry Patterson tiltalt for å ha kvalt kjæresten sin, Francisca Marguinez, til døde, men i retten har mannen forklart at det hele er en misforståelse.

Den 65-årige Patterson har bekreftet at Francisca Marguinez døde av kvelning, men hevder samtidig at hun ble kvalt mens hun ga ham oralsex. Det skriver britiske Metro.

I retten har Richard Henry Patterson forklart at han er ustyrt med en veldig stor penis, og at det var den kjæresten hans satte i halsen og ble kvalt av.

Den tiltalte Richard Henry Patterson. Politifoto

Til og med Richard Henry Pattersons advokat, Ken Padowitz, har bedt om juryens tillatelse til at klienten hans kan vise frem det store lemmet sitt, så juryen selv kan forstå saken. 

Forsvarsadvokaten har understreket at en slik fremvisning er ’essensiell’ for at juryen kan forstå Richard Henry Pattersons påstand.

Skulle jurymedlemmene takke nei til den sære forespørselen om en påstått kjempe-penis, så vurderer Ken Padowitz å få laget en avstøpning av klientens tissemann, som senere kan fremvises i retten.

Francisca Marguinezs død fant sted i oktober 2015, etter paret hadde datet i cirka fire måneder.

I november 2015 ble Richard Henry Patterson anholdt og siktet for drapet, og siden har den – angivelig – velutrustede 65-åringen prøvd å påberope seg sin uskyld. 

Den avdøde Francisca Marguinez. Politifoto

Richard Henry Patterson ble anholdt etter han sendte melding til datteren sin og en venn at ’han hadde gjort noe galt’ og at han ’var veldig lei seg’.

Han skrev også at han hadde ’kvelt’ (choked) Francisca Marguinez, men har siden lagt vekt på at han ikke skrev ’tatt kvelertak’ (strangled).