Kvinne gikk på loppemarked og kjøpte ring for 100 kroner: Gullsmed besvimte nesten da han så den

29/03/2024 09:21

Emma Sletta

Viralt
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
33 år etter at hun kjøpte en ring for bare 100 kroner, fikk hun noe av et sjokk. Ringen var verdt mye penger.

Mange er flinke til å få øye på en god del. De går derfor rundt loppemarkeder, promper og priser, og selger deretter ting videre til en høyere pris.

Det hender imidlertid også at du bare kjøper noe på et loppemarked fordi det er fint, og ikke fordi du vet hvor mye varen virkelig er verdt. En slik person er Debra, og da hun valgte å kjøpe en ring på et loppemarked for rundt 33 år siden i en alder av 22 år, forventet hun aldri at den skulle gjøre henne rik.

I dag kjøpte 55 år gamle Debra Goddard en ring på et loppemarked for mer enn tre tiår siden, og hun trodde hele tiden at den vakre steinen var laget av glass. Hun hadde bare gitt 100 kroner for det, og derfor ville det ikke gitt mening om det var en ekte diamant.

Hun valgte imidlertid å ta ringen ned til en gullsmed 33 år etter at hun kjøpte den, og her fikk hun sjokk da hun fikk beskjed om at steinen var ekte og at den var på 26,27 karat.

Moren fikk pengene sine lurt

Debra hadde oppbevart ringen i en boks, og hun fant den bare fordi moren hennes hadde blitt lurt av en svindler som hadde svindlet alle pengene hennes.

Hun håpet derfor at ringen bare ville være verdt litt penger, så hun valgte å få den vurdert.

– Da jeg gikk ned til gullsmeden, besvimte han nesten, og han sa: «Vet du hva dette er? Det er en diamant, jeg satt oppe hele natten og tenkte på hva jeg skulle gjøre, sier hun til The Sun.

Hun valgte å overlate ringen til auksjonshuset Sotherbys, som bekreftet verdien av ringen, og de tok seg av å selge den for henne.

Ringen var verdt 6,3 millioner kroner, og Debra Goddard endte opp med å få 4 millioner kroner for den. Det må sies å være litt av et scoop.

Noen av pengene har hun brukt til å glede moren med ulike opplevelser, så moren har blant annet vært på Barbados, og hun har også sett show med Tom Jones og Celine Dion i Las Vegas.