Kvinne har fantastisk sex med spøkelse: Nå drømmer hun om å få en spøkelsesbaby

08/12/2017 10:45

Anniken Hauge

Viralt
Foto: This Morning
Foto: This Morning
En kvinne står nå frem og forteller om sitt spesielle sexliv med spøkelser.

De fleste mennesker kryper sammen under dyna og grøsser ved tanken på spøkelser og overnaturlige fenomener, men ikke britiske Amethyst Realm. Hun klarer på mystisk vis å bli lettere oppstemt.

Fredag morgen var den unge kvinnen gjest i det engelske tv-programmet ‘This Morning’ og fortalte om sitt mildt sagt merkelig sexliv.

Der forklarte kvinnen at hun har hatt sex med flere spøkelser. Det skriver britiske Metro.

Det bisarre erotiske eventyret startet ifølge Amethyst Realm, da hun og hennes tidligere forlovede for 12 år siden flyttet inn i et nytt hus. Der kjente hun straks en mystisk ‘tilstedeværelse’.

- Det startet som en energi, som med tiden ble fysisk. Jeg kjente at noe tok på lårene mine og pustet meg i nakken. Men jeg følte meg alltid trygg, forteller kvinden i tv-programmet - som om det var det mest logiske i verden.

Med tiden økte de seksuelle tilnærmelsene fra det kinky poltergeistet, og til slutt bestemte Amethyst Realm seg for å gjøre noe med de pirrende spenningene mellom henne selv og den usynlige charlatan.

Én kveld tok kvinnen derfor på seg sexy udnertøy, slukket lyset og la seg ned på sengen og ventet. Etter å ha ligget slik en stund, dukket det forførende spøkelset opp, hvorpå de to satte igang med sitt.

- Jeg hadde sex med et spøgelse, kunne Amethyst Realm fredag fortelle til de måpende tv-vertene som senere ville vite hvordan det var. 

- Jeg kjenner det fortsatt, men det er vanskelig å forklare. Det var en tyngde, en vektløshet, et fysisk åndedrett, berøringer såvel som en energi, forteller Amethyst Realm, som også ble spurt om den overnaturlige sexleken ‘lykkelig’.

- I hvert fall for meg, fortalte hun, og bekreftet dermed at en orgasme bokstavelig talt kan føre deg nærmere himmelen.

Opplevelsen var så fantastisk at Amethyst Realm nå har droppet vanlige, dødelige menn til fordel for hannkjønnsvesener fra det hinsidige.

- Jeg har ingen interessse i menn nå, forklarer hun og understreker at hun har gått fra forloveden sin til fordel for spøkelset. Det skjedde etter han oppdaget de to sammen.

Amethyst Realm forklarer at den tidligere forloveden kom hjem tidlig fra jobb en dag, og fant partneren sin sammen med 'noe'. Selv om spøkelset aldri har vist seg for Amethyst Realm, så forklarer hun forloveden hennes så ‘omrisset av en mann’ gjennom vinduet til parets hus.

I ettertid har kvinnen hatt sex med opp til flere spøkelser, og til This Morning avslørte hun til og med at hun er mer enn villig til å bli gravid med en spøkelsesbaby. 

Så har man hørt det også.

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.