Kvinne havner i pinlig situasjon: Nattklubbens lys avslørte «pinlig» undertøy

Hun fikk mye mer oppmerksomhet på nattklubben enn hun håpet på.

Rhia Adams kunne ikke tro hennes egene øynene da hun kigget nedover kroppen hennes og så at UV-lysene som ble brukt på Crafty Scholar i Lancaster hadde satt hennes "bestemors truser" i fokus.

Det er det store Bridget Jones-dilemmaet du står overfor før du går ut: Skal du ha på deg de sexy trusene dine, eller skal det være med komfort i forkant av det som for eksempel kan være et par "bestemor truser".

En kvinne bestemte seg for å gå med sistnevnte alternativ da hun skulle nyte en kveld ute i Lancashires natteliv med kjæresten, men et morsomt påfund fra klubben betydde at hun raskt angret på undertøys beslutningen.

Rhia Adams, fra Salford, Stor-Manchester, valgte å bruke ‘bestemor truser’ som hun hadde tatt på for komfort, og fordi hun ikke forventet at noen andre skulle kunne se trusene hennes.

Men dessverre for 26-åringen endte alle opp med å se trusene hennes da UV-lysene fikk det hvite undertøyet til å lyse opp under kjolen.

– Kjæresten min Chelsea og jeg bestemte oss for å dra på en spontan tur der vi endte opp med å ta noen drinker, minnes Rhia.

«Jeg var litt redd før jeg gikk ut fordi jeg ikke hadde vært ute så mye under nedstengningen, og jeg var litt nervøs fordi restriksjonene var opphevet. Jeg har ikke kledd meg bra så lenge, så jeg valgte instinktivt å bare bruke komfort.»

Imidlertid fikk hun mer oppmerksomhet enn hun hadde håpet da noen av klærne hennes begynte å lyse opp i mørket, og derfor sto hun til frit syn for alle som befant seg på Crafty Scholar.

– Jeg sang bare med på sangene og tok bilder da Chelsie påpekte at undertøyet mitt lyste opp av UV-lysene, sier Rhia.

"Jeg følte meg så flau og ville bare dra, men jeg kunne raskt se den morsomme siden, og jeg bestemte meg i stedet for å lage en TikTok."

Det morsomme klippet endte, ikke overraskende, å gå viralt, noe som fikk mange kommentarer til å strømme inn, med det er bra å se at de også kan se moroa med situasjonen hun befant seg i.

"Ta dem av og kast dem i posen - problemet ditt er løst!", skrev en bruker for videoen.

"Du reddet nettopp morgenen min! Så mye som det ville skje med meg!», legger en annen til.

Kanskje Rhia har startet den neste store motetrenden?