Kvinne iført sykehusklær sitter alene på benken: Så tar ting en uventet vending

04/09/2023 22:30

Emma Sletta

Viralt
Foto: Port St. Lucie Police Department
Foto: Port St. Lucie Police Department
Den 25 år gamle kvinnen var kun iført sykehusklær.

Marquisa Allen, 25, satt på en benk utenfor HCA Florida St. Lucie Hospital i sykehusklærne sine.

Plutselig la hun merke til at ambulansepersonell var inne på sykehuset for å slippe av en pasient, og etterlot ambulansen uten tilsyn.

Ifølge politiet skal hun ha kastet ambulansen og kjørt ut av parkeringsplassen.

Betjentene sa at pasienten ikke var klar over GPS-trackeren inne i ambulansen, noe som tillot politiet å finne hennes plassering.

Florida Highway Patrol (FHP) fant den stjålne ambulansen i trafikken ikke langt fra sykehuset. Politiet jaget den løpske sjåføren da hun løp ut av ambulansen og forsøkte å stikke av.

Men etter en kort jakt ble hun lokalisert og arrestert av politiet. Det skriver Mirror.

Den mistenkte er siktet for å ha gitt uriktige opplysninger til politiet, kjørt mens førerkortet ble inndratt og for å ha gjort motstand uten vold. Ytterligere siktelser fra PSLPD vil komme, opplyser politiet.

Hendelsen kommer uker etter at en psykiater ble anklaget for å låse pasienter inn på sykehusenheter som en del av en svindelsak. Dr. Brian Hyatt, 50, fra Arkansas, er anklaget for å holde minst 26 ofre i sin avdeling på Northwest Medical Center - hvor en tidligere pasient hevdet at de ble arrestert i fem dager mot deres vilje.

I henhold til Arkansas-loven kan pasienter med psykiske utfordringer holdes tilbake mot sin vilje i 72 timer hvis de anses som en fare for seg selv eller andre.

Men for å holde pasientene lenger, må en lege sende inn en rettssøknad, som har samtykke fra dommeren. Men i minst to tilfeller ble en pasient løslatt fra Dr. Hyatts omsorg først etter at en offiser dukket opp med en rettskjennelse.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.