Kvinne kjørte i 32 kilometer før hun gikk ut og møtte dette vanvittige synet

14/09/2017 16:00

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Georgie Knox/privat
Foto: Georgie Knox/privat
En kvinne ble forbløffet da hun tok en titt på fronten av bilen sin og møtte et helt vanvittig syn.

Å bevege seg ute i trafikken er aldri uten risiko. Uansett om man er på sykkel, i bil eller på beina, så kan trafikken være fryktelig dødelig.

Det gjelder ikke minst for dyr som beveger seg over de farlige veiene, og som dessverre mister livet i trafikken.

Da canadiske Georgie Knox i starten av september tok bilen til jobb så traff hun en prærieulv midt på motorveien, hvilket skulle vise seg å være litt av en overraskende opplevelse som Georgie Knox har delt på Facebook. 

- På vei til jobb en tidlig morgen så løp det en prærieulv ut foran bilen som jeg traff. Jeg hørte en knekkende lyd, og jeg trodde jeg hadde kjørt over den og drept den, skriver Georgie Knox. 

Men slik viste det seg å ikke være.

For da den canadiske kvinnen stoppet i et lyskryss, var det en kvinnelig bygningsarbeider som penkte ned på bilen. 

Da Georgie Knox kikket ned på fronten av bilen, forstod hun at prærieulven slett ikke var død. I stedet satt ulven fast i fronten av bilen.

Foran bilen satt prærieulven og tittet opp. Foto: Georgie Knox/privat

Den knasende lyden som Georgie Knox hadde hørt, var lyden av bilens plastikfront som hadde knukket. Inni den satt prærieulven helt uskadd.

- Da jeg gikk ut og tittet, så satt den lille fyren og kikket opp og blunket til meg. Jeg kontaktet straks viltnemnda som kom og fjernet prærieulven, skriver Georgie Knox. 

Ulven hadde sluppet med liv og lemmer i behold. Foto: Georgie Knox/privat

Hun mener det var helt mirakuløst at ulven ikke hadde kommet mer til skade siden hun hadde kjørt en tur på cirka 32 kilometer på motovejen i høy fart. 

- Naturen hadde garantert andre planer for denne lille karen her, skriver hun på Facebook i et innlegg som er delt over 223.000 ganger. 

Se selv hele innlegget her: