Kvinne mister telefonen i dyreparken: Det dyret gjør sjokkerer alle

30/10/2023 09:00

Emma Sletta

Viralt
Foto: Reddit
Foto: Reddit
Vi kjenner det alle sammen: I en dyrehage legger du nesten ikke fra deg mobiltelefonen fordi du vil fange alle de søte dyrene på foto eller video.

I Oceanário de Lisboa, Lisboa Oceanium, stimlet besøkende sammen rundt oterens innhegning da en ganske klønete ting skjedde med en kvinne:

Av ukjente grunner gled den svarte iPhonen hennes ned i vanndammen i oterinnhegningen.

Dessverre ble det neste som skjedde bare funnet morsomt av de uberørte mobiltelefoneierne.

I en video kan du se hvordan oteren først griper smarttelefonen og svømmer målrettet mot steinene.

Så slår han gjentatte ganger iPhone med all sin kraft mot steinen. Man kunne nesten tro at dyret ville lufte all sin vrede på apparatet ved å ødelegge det.

Men en annen teori høres mer logisk ut:

På Reddit sies det at oteren tilsynelatende forvekslet mobiltelefonen med et skall. I naturen slår den amfibiske arten-underfamilien også skallene mot steiner for å komme til det velsmakende interiøret.

Slutten på den morsomme videoen, der oteren gnager på mobiltelefonen flere ganger, peker også på denne forklaringen.

Flere klipp fra ulike perspektiver som viser hendelsen i Portugal sirkulerer nå på internett. Men de har alle én ting til felles: Publikum kan ikke annet enn å le. «Jeg får vondt i magen av å le», skriver en bruker på TikTok.

Læs også:

Over 2000 lastebiler blokkerer landets grense i protest Døgnet rundt vil polske lastebilsjåfører sperre grensen mellom Ukraina og Polen.