Kvinne mistet mannen sin på tragisk vis - Så kom en uventet hendelse som gjorde tragedien enda verre

01/11/2023 19:00

Sofie

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nå har enken delt sin historie.

Å miste en ektefelle er en av livets mest hjerteskjærende prøvelser. For en anonym kvinne ble sorgen ytterligere komplisert av en uventet og potensielt ødeleggende konflikt med hennes avdøde manns foreldre.

Det som burde vært en tid for helbredelse og fornyelse ble i stedet overskygget av kravet om å returnere bryllupsgavene hun og hennes nå avdøde ektemann hadde mottatt til bryllupet i 2017.

Kvinnen delte historien sin på Reddit som siden har blitt publisert av Mirror. Historien begynner med at kvinnen og mannen hennes aldri har hatt et sterkt forhold til foreldrene.

I stedet var de nærmere familien hennes og valgte å holde finansiell informasjon fra foreldrene hans.

Men da de forlovet seg og bestemte seg for å kjøpe hus sammen, oppsto det en konflikt om juridiske dokumenter som skulle beskytte begge parters interesser.

Dette ble en kilde til uenighet som tilsynelatende aldri ble løst.

Etter ektemannens tragiske død for rundt tre år siden, hadde ikke foreldrene hans kontaktet henne på to år før de hørte om hennes nye forhold.

Dette fikk dem til å ombestemme seg og kreve at hun returnerte bryllupsgavene de hadde gitt paret. Kvinnen påpekte at disse gavene ikke var familiearvestykker eller særlig betydningsfulle smykker, men bare gaver fra bryllupet.

Videre hevdet hennes tidligere svigerforeldre eierskap av hjemmet hennes, og mente de hadde rett til det ettersom sønnen deres hadde bidratt med et depositum.

Kvinnen opplyste at foreldrene hennes også hadde hjulpet til med finansieringen, men dette ble aldri delt med foreldrene til hennes avdøde ektemann. Kvinnen insisterer på at hun og mannen hennes bygde livet sammen, og delte økonomiske byrder og mål.

Hun ser derfor på de etterspurte gavene som sin eiendom.

Mens kvinnen vet at foreldrene hans fortsatt sørget over et så stort tap og hennes "hjertet går ut til dem", var hun forvirret over oppførselen deres.