Kvinne nekter å forlate bilen sin: Til slutt har betjenten fått nok og gjør noe drastisk

25/01/2023

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: Twitter
Foto: Twitter
En kvinne nektet å forlate bilen sin etter å ha blitt stoppet av politiet, noe som fikk en offiser til å ta drastiske grep.

En kvinne har filmet det sjokkerende øyeblikket to politibetjenter plutselig går berserk og knuser vinduet på bilen hennes fordi hun nektet å rulle den helt ned.

52 år gamle Helen Delaney ble stoppet av politiet, hvoretter hun ble bedt om å rulle ned vinduet sitt. Det skjedde ca 13.00 lokal tid i Coffs Harbour i New South Wales 18. januar.

Den sjokkerende hendelsen skjedde etter at en offiser ba Helen rulle ned vinduet hennes, bekrefte navnet hennes og deretter vise førerkortet.

Men både hun og mannen hun satt i bilen med nektet å gjøre dette, da de mente betjentene 'ikke hadde jurisdiksjon' til å komme med en slik forespørsel.

Kvinnen var imidlertid tiltalt for flere forhold, blant annet for bruk av uregistrert kjøretøy, uforsikret kjøretøy, som det heller ikke var betalt avgift av.

Hun nektet imidlertid å samarbeide med de to betjentene, noe som også medførte at hun nektet å bli testet med alkometer. Hennes benektelse av dette førte bare til flere anklager mot henne.

"Du har ingen autoritet her. Hvor får du autoriteten din fra? Det er ingen regent i dette landet," kan man høre mannen si til de to offiserene.

"Tror ikke du har autoritet her."

 I videoen kan de høres argumentere for at de ikke kjørte kjøretøyet, men «reiste», men denne unnskyldningen stoppet ikke betjentene fra å knuse vinduet.

 Dette ble gjort ved at en av betjentene tok tak i vinduet og knuste det i stykker med bare hendene.

Betjentene åpner deretter bildøren mot Helens ønske, hvoretter både hun og mannen blir arrestert. Mens dette skjer, kan du høre mannen hennes si 'ikke rør henne'.

"Kort før klokken 13.00 i går (onsdag 18. januar 2023) var offiserer fra Traffic and Highway Patrol Command på patrulje i Coffs Harbour-området da de stoppet et kjøretøy på Pacific Highway," heter det i en lokal politierklæring, ifølge Tyla.

"Etterfølgende kontroller avslørte at kjøretøyets registrering var utløpt i juli 2022. Politiet snakket med sjåføren, en 52 år gammel kvinne, som angivelig var etterlyst på to volds hendelser"

"Kvinnen skal ha unnlatt å identifisere seg for offiserer og ble arrestert på stedet og ført til Coffs Harbour politistasjon. Mens hun var på stasjonen, nektet kvinnen angivelig å underkaste seg en alkometertest."

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.