Kvinne nektet å flytte vesken fra setet på toget: Så tar episoden en uventet vending

02/01/2024 06:00

Sofie

Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Det var alt annet enn heldig for kvinnen.

Når du reiser med tog, er det alltid å foretrekke å ha et komfortabelt sete under reisen.

Det er imidlertid en tendens til at mange passasjerer tar plass med vesker eller jakker, og nettopp dette er dokumentert på en video som nå er sett over hele verden.

En kvinne ville ikke fjerne vesken fra setet ved siden av, til tross for at flere ikke hadde plass.

Etter å ha blitt oppsøkt av en fremmed mann, fortsatte hun å nekte å gi fra seg setet som vesken hennes satt på. Like etterpå tok imidlertid episoden en uventet vending.

Hele situasjonen kan sees i en video nederst i artikkelen.

Til tross for at flere medpassasjerer viste større frustrasjon over kvinnens egoistiske oppførsel, fortsatte hun å nekte å la noen sitte på vesken hennes.

Kvinnen hadde på seg øretelefoner og oppførte seg som om hun var over de andre passasjerene. Etter en tid endte det imidlertid med at en mann tok saken i egne hender da han rett og slett satte seg ved siden av kvinnen, som var tydelig irritert over å ha en sidekick.

Men historien slutter ikke her. Det var tilfeldigvis en offiser til stede på toget som tok over den bisarre situasjonen.

Videoen fikk folk opp i det røde feltet over hele verden: "Hun oppfører seg som om hun er for fin for offentlig transport mens hun bruker offentlig transport," heter det i en kommentar.

Episoden utspilte seg på et NJT Transit North East Corridor-tog.

Du kan se hele episoden i videoen under: