Kvinne oppdaget at kjæresten var utro da han sendte bilde fra hotellrommet: Han glemte bare én ting

16/01/2024 11:00

Sofie

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinne har avslørt hvordan hun oppdaget kjæresten sin utroskap via et bilde han selv sendte henne.

Hvis du planlegger å sende bilder fra hotellrommet der du er sammen med en annen kvinne, er det lurt å fjerne alle spor.

Dette er spesielt viktig hvis du vil unngå oppdagelse. Det er akkurat dette en mann overså før han sendte et bilde fra hotellrommet sitt til ekskjæresten.

Serena Kerrigan avslørte dette i en TikTok-video hvor hun mottok et bilde fra en mann hun var i et forhold med på den tiden. Dette bildet spilte en avgjørende rolle i oppløsningen av forholdet deres.

Ved første øyekast virket bildet harmløst, og viste bare en seng dekorert med puter og en liten bamse. Det var ingen umiddelbar grunn til å anta at noe var galt.

Foto: TikTok

Imidlertid oppdaget Serena snart at hennes tidligere kjæreste ikke var så uskyldig som han så ut til.

Hun bestemte seg for å bruke live-versjonen av bildet, en funksjon tilgjengelig på nyere iPhones som viser et kort øyeblikk før og etter bildet ble tatt.

Denne funksjonen avslørte at kjæresten hennes ikke var alene på hotellrommet da han prøvde å overbevise henne.

I liveversjonen av bildet kunne man se en kvinne hoppe opp på sengen med et smil om munnen, og det ble klart at noe var galt.

«Når fyren du dater sier at han savner deg, men så klikker du på live-bildet», skrev hun som bildetekst på TikTok-videoen sin.

Foto: TikTok

Mens mange uttrykte sympati i kommentarene, var det også skeptikere. Serena bekreftet imidlertid at historien dessverre var «100 % sann».

"Kjeven min falt raskere enn hennes," kommenterte en bruker.

"Klikk alltid på liveversjonen," sa en annen.

"Du kan være sikker på at jeg går gjennom hvert bilde på telefonen min akkurat nå," kommenterte en tredje.