Kvinne prøvde TikTok-trenden for å lage fregner: Nå vekker resultatet skrekk

29/08/2023 06:30

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Influenseren prøvde en viral TikTok-skjønnhetstrend for å få falske fregner, men det endte katastrofalt.

Den unge kvinnen fryktet at ansiktet hennes var permanent skadet etter å ha prøvd en skjønnhetstrend som går viralt på TikTok. Australias Big Brother-deltaker Tilly Whitfield hadde prøvd å gi seg selv falske fregner ved hjelp av en skjønnhetsbehandling.

Den virale trenden innebar å bruke en synål for å stikke huden med blekk – og behandlingen lovet at fregnene skulle vare i seks måneder.

Tilly bestemte seg for å bestille litt brunt tatoveringsblekk fra eBay og prøve trikset, men dessverre angret hun snart.

Den 23 år gamle influenceren satt igjen med røde brannskader på kinnene, og hun ble også midlertidig blendet. Dette er skrevet av Daily Star.

Men heldigvis ser Tilly nå ut til å være helbredet - omtrent et helt år etter behandlingen.

Tilly gjorde en oppdatering etter sin første advarselsvideo, og delte de siste nyhetene med sine 181 600 TikTok-følgere.

"Ok, ville bare si dette raskt fordi jeg vil fortelle folk hvordan jeg fikset det fordi jeg får mange meldinger. Det er klart at folk gjør det samme og tatoverer fregner, og tydeligvis ble jeg kvitt mine," sier hun i videoen.

"Jeg prøvde mange forskjellige metoder, men til slutt hjalp laser. Jeg brukte en Q switch-laser, den var den beste. Jeg har absolutt ingen arr bortsett fra litt på nesen, men det er bare veldig tynn hud på broen av nesen din. Jeg bruker også blekekrem, som var et analblekemiddel, og det hjalp til med å lette arret litt før laseren," la hun til.

Hun understreker også i videoen at man må være tålmodig og at det tar tid før alle arr og sår er borte.

Tidligere har TV-stjernen avslørt at hun har brukt nesten 75.000 kroner på å prøve å finne en løsning på de vonde arrene.

Du kan se videoen hennes nedenfor.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.