Kvinne redder forlatt hund: Da hun vasket den, fikk hun sjokk

27/07/2023 19:30

Sofie

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Det var litt av en overraskelse som ventet på henne.

På en nylig kjøretur gjennom Cleveland, Texas, ble Zully Vasquez Ventura overrasket da en sykelig tynn hund nærmet seg bilen hennes på veien.

Ventura, som har erfaring med å redde hjemløse hunder i området, visste at noe var galt. Dessverre kom hunden unna før Ventura kunne hjelpe. Men dager senere så Ventura hunden igjen.

Denne gangen stoppet Ventura bilen og valpen løp til henne. Hun ble knust over å se at hunden var underernært og i nød, så Ventura bestemte seg for å hjelpe den, skriver The Dodo.

"Hun var helt desperat," sa Ventura til The Dodo, og la til: "Jeg satte henne i bilen min og kjørte hjem så jeg kunne ta meg av henne."

Trygg i Venturas hjem spiste og drakk hunden fornøyd. Men valpen, senere kalt Nala, virket fortsatt engstelig.

Mens Ventura badet Nala, la hun merke til at hundens kropp viste tegn på å nylig ha født valper. Ventura fikk et sjokk - var valpene til Nala der ute et sted, helt alene?

Ventura skyndte seg tilbake til stedet der de først møttes, og fikk Nala til å lede veien. Det tok litt tid, men etter en tid skjønte Nala hva hun måtte gjøre.

"Ørene hennes ble veldig spisse og nesen hennes begynte å bevege seg mye," sa Ventura og fortsatte: «Hun snuste [...], plutselig begynte hun å løpe».

Nala førte Ventura til en forlatt tomt. Mens Ventura undersøkte området, hoppet hjertet hennes nesten ut av brystet hennes - der, gjemt under husets fundament, var Nalas seks valper.

"Jeg løste båndet slik at hun kunne bli gjenforent med valpene," sa Ventura og konkluderte: "Jeg kunne ikke tro det ... jeg var så takknemlig for at de fortsatt var i live."

Ventura fanget gjenforeningen på video, som du kan se her:

Til slutt gjenforent, fant Nala og valpene tilflukt ved Sav-A-Pet Houston.

Tre av valpene har siden funnet kjærlige hjem, men de resterende tre og moren deres venter fortsatt på Sav-A-Pet, i håp om at deres perfekte match snart kommer.