Kvinne skal tatovere kjæresten: Da hun ser på beinet hans bryter hun ut i gråt

08/07/2017 19:45

Ida Veiden Brakstad

Viralt
Foto: Brooke Wodark/Facebook
Foto: Brooke Wodark/Facebook
En ung kvinne kunne ikke holde tårene tilbake da kjæresten hennes avslørte sin nye tatovering.

De fleste mennesker som har sittet i en tatoveringsstol han nok valgt en tatovering som har en spesiell betydning for dem.  

Men da amerikanske Vinny Capaldo Smith for nylig fikk en ny tatovering på låret skulle den ikke bare vise seg å ha en spesiell betydning for ham, men også for kjæresten hans, Brooke Wodark. Det skriver Metro.

Vinny Capaldo Smith arbeider selv som tatovør i Denver, og paret møtte hverandre faktisk da Brooke Wodark for år siden trådte inn i Vinny Capaldo Smiths tatovørsalong for å få en tatovering.

Underveis oppsto det søt musikk mellom de to, som så begynte å date og siden da har vært kjærester i ett og et halvt år.

For godt to uker siden fortalte Vinny Capaldo Smith kjæresten at han ønsket seg en ny tatovering på ankelen, og han spurte derfor Brooke Wodark om hun ikke hadde lyst til å lage den.

Nervøst sa hun ja til å delta i prosjektet - selv om hun aldri hadde holdt i en tatoveringsnål før.

Sammen dro de til tatoveringssalongen, og mensVinny Capaldo Smith la seg til rette i stolen, trakk hans engstelige kjæreste på deg gummihansker og gjorde seg klar til å tatovere ankelen han. 

Men akkurat da hun skulle gå i gang løftet Vinny Capaldo Smith opp shortsen sin, pekte på låret sitt og avslørte sin nyeste tatovering som han fram til nå hadde holdt skjult for Brooke Wodark.

- Hold munn! utbrøt hun sjokkert da hun så tatoveringen som forestilte et forelsket par tegnet som strekmennesker, samt et avkryssingsfelt med teksten:

- Vil du gifte deg med meg? Ja eller nei.

Det spontante frieriet kom som en stor overraskelse på Brooke Wodark, som først ikke trodde det hun så. 

Men da en medsammensvoren kamerat rakte Vinny Capaldo Smith en lille eske innså hun alvoret. 

Og da den hemmelighedsfulle kjæresten først åpnet esken, og avslørte en diamantring kunne Brooke Wodark ikke lenger holde tårene tilbake. 

Hulkende fikk hun git sitt ja til Vinny Capaldo Smith, mens hun fikk skjelvende fikk satt et kryss i feltet med svaret ’ja’.

Du kan se den søte videoen nedenfor: 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.