Kvinne stoppet på flyplassen etter merkelig funn: Du vil aldri gjette hva de fant

15/01/2024 09:00

Sofie

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kvinne ble stoppet på flyplassen etter et merkelig funn.

– Jeg pleier ikke å skamme meg over noe slikt, men jeg ble flau, sier modellen (24). Den 24 år gamle brasilianske modellen, Larissa Sumpani, delte nylig en uheldig episode fra sin erfaring med flyplasssikkerhet.

Ifølge Dagbladet ble Sumpani stoppet av sikkerhetsvakter mens hun var på vei gjennom flyplassen 16. desember 2023. Det skriver Senest.

Stoppet av vaktene

Til tross for sin forrige tittel som vinner av Brasils beste bakdel i år, sto hun nå overfor en pinlig situasjon. Sumpani innrømmet at hun feilaktig hadde glemt at hun hadde en vibrator i vesken da hun gikk gjennom røntgenapparatet.

Sikkerhetspersonell gjorde en overraskende oppdagelse da de ransaket vesken hennes og fant leken.

I et forsøk på å avklare situasjonen måtte Sumpani åpne vesken foran et stort publikum, hvor en sikkerhetsvakt spurte henne om varen.

Hun følte seg flau over episoden og kommenterte at det var første gang hun hadde opplevd noe lignende. En video delt på sosiale medier viser Larissa Sumpani på flyplassen som viser frem vesken sin og den pinlige leken.

En annen video viser henne i samtale med sikkerhetsvaktene, der hun forklarer situasjonen. Heldigvis fikk hun fortsette reisen etter å ha forklart seg.

Modellen valgte å dele den pinlige historien med sine 444.000 følgere på Instagram.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.