Kvinne tekster sjefen sin om at hun er sen: Folk må klage på sjefens svar

15/05/2021 12:16

Emma Sletta

Viralt
Hun skrev en enkel tekstmelding til sjefen sin.

"Det er mig, dessverre kan jeg ikke komme meg på jobb i dag. Noen la en 10-meter høy perm utenfor døren min i kveld, sjef."

Det er sannsynligvis mange voksne som husker Chris og sjokoladefabrikken da det lille, men ufattelig morsomme radioskisseshowet ble en ekte landspest tilbake i 2001.

Her presenterte de to «Guttene fra Angora» Rune Tolsgaard og Esben Pretzmann en ny malerisk og fantasifull forklaring hver dag på hvorfor Chris ikke kunne komme på jobb.

Mange sjefer har sikkert hørt mange dårlige unnskyldninger gjennom årene, men en kvinne fikk et spesielt overraskende svar tilbake da hun kunngjorde at hun var sent ute til jobb, som siden har blitt delt på sosiale medier Imgur.

«Hei, jeg kommer til å være litt sent ute på jobb med noen få minutter», skriver den kvinnelige kollegaen Jenn til sjefen. Greit, jeg tar meg av det. Er alt i orden? Du dukker vanligvis opp i tide eller på forhånd, svarer sjefen tilbake.

Noe magisk skjer her, fordi sjefen og den forsinkede kvinnelige ansatte må ha et spesielt bånd der de kan dele private bilder sammen. For den forsinkede ansatte svarer sjefen ærlig med et bilde av hunden sin.

 

"Ja. Hunden min hadde sovnet og så veldig søt ut. Jeg brukte derfor tid på å ta bilder av ham, i stedet for å gjøre meg klar til å dra», skriver den kvinnelige ansatte.

Dette er ærlig snakk, og her kan man godt frykte at sjefen mistet sitt gode humør og skrev en snide eller ekkelt svar, hvoretter kvinnen vil bli møtt med en sparkelapp da hun kom inn. Men det var ikke tilfelle i det hele tatt.

"For en søt og god gutt. Ta deg god tid, jeg vil ha Miller (en annen kollega, ed.) ta vare på telefonen din til du dukker opp. Forresten, det er et show som heter Bark in the Park, hva med at du får to billetter slik at du kan ta hunden til en baseballkamp?

Sjefens overraskende søte respons har gått viralt den siste uken, og derfor har sjefen selv besvart noen av de mange spørsmålene som brukere av sosiale medier har hatt.

"Denne søte damen har vært i selskapet i åtte år. Jeg har sett på det, og på seks år har hun ikke hatt en eneste sykedag eller vært sen, og så var hun bare 11 minutter for sen, noe som ikke er så ille», skriver den anonyme sjefen, og sier at han ga den ansatte de to billettene da arbeidsdagen hennes var over.

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.