Kvinne utsteder manikyradvarsel: Mistet nesten tommelen

16/11/2022 07:55

Emma Sletta

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Hver manikyrelsker vet hvor tilfredsstillende det føles å kunne vise frem sine fine, nymalte negler.

Men i en TikTok-video har Beth Jozey fortalt om en forferdelig hendelse og understreket viktigheten av at ansatte har hygiene i orden.

For det fikk nesten store konsekvenser.

I den første videoen, av to, avsløres det at hun nesten mistet tommelen som et resultat av å ha fått en manikyr.

Hun sa at hun var bekymret ved synet av at den skjønnhetssalong ansatte som delte og byttet utstyr uten desinfeksjon mellom bruk.

Beth tenkte imidlertid fortsatt at dette måtte være normalt fordi "alle andre så ut til å følge strømmen", og derfor forsvant bekymringen stille inn.

Men neste natt, da hun fikk store smerter, ble bekymringen vekket til live.

I utgangspunktet tilskrev hun smerten til en inngrodd spiker, men etter å ha droppet et krus fordi det gjorde så vondt å holde, visste hun at noe var veldig galt.

Hun forteller da at hun ble fraktet til sykehuset, hvor det ble bekreftet at hun hadde utviklet paronychion - en betennelse i neglemiljøet som hadde blitt så ille at hun måtte overføres til et annet sykehus for å få det fikset.

– Jeg gikk inn, ble operert og alt var fint. Men etterpå fikk jeg beskjed om at hvis jeg hadde latt neglelakken ligge litt lenger, ville den ha gått inn i beinet mitt og inn i blodet mitt - og da ville jeg ha endt opp med å miste tommelen.

Til slutt advarer hun om at hvis det er noe du ikke er fornøyd med, bør du nevne det - for eksempel dårlig hygiene.