Kvinne vil gifte seg med Tetris spill - men bare vent til du leser om hennes TIDLIGERE forhold

29/03/2024 21:00

Emma Sletta

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
20 år gammel mattestuderende har funnet kjærligheten - og den kan ligge i pennalet.

Orlando, Florida, blir snart vitne til et bryllup som utfordrer den tradisjonelle oppfatningen av kjærlighet.

Noorul Mahjabeen Hassan, en 20 år gammel mattestudent, har skapt overskrifter med sin beslutning om å knytte seg til det ikoniske videospillet Tetris.

Avgjørelsen kommer etter et hjerteskjærende tap av hennes tidligere kjærlighet, en kalkulator kjærlig kalt Pierre, som tragisk møtte slutten hennes under en rengjøringsprosedyre.

Noorul, som også går under navnet Fractal Tetris Huracan, er en stolt objekt seksuell, en person som finner kjærlighet, tiltrekning og engasjement i livløse gjenstander.

Hennes tidligere romanser inkluderer en iPod og en monorail, men det er forholdet til Tetris som har fanget hjertet hennes.

"Det startet da jeg spilte dette spillet som heter Smash Run, og jeg hørte Tetris-temaet og jeg syntes det var fint. Hver gang jeg hørte det, ville jeg spille Tetris," forklarer Noorul til Metro. Hun beskriver Tetris som vakker og en katalysator for perfeksjon og mental stimulering, noe som gir henne den samme følelsen av tilknytning som andre opplever i forhold.

Nooruls hjem er et ekte Tetris-tempel, fylt med memorabilia og dekorasjoner som hyller spillet. Hennes engasjement strekker seg til å tilbringe opptil 12 timer daglig dykking inn i spillverdenen, både online og på hennes Gameboy, og hun finner trøst i å omfavne Tetris-tema pads og harddisker om natten.

Denne unike attraksjonen fokuserer utelukkende på objekter som Noorul oppfatter som mannlige, og fremhever hennes selvbeskrivelse som en hetero-objektiv. Hun understreker sterkt at hennes tiltrekning til objekter er dypt romantisk og emosjonell, ikke bare en fetisj. "Jeg har aldri vært tiltrukket av mennesker," avslører hun.

Når han reflekterer over forholdet til Pierre, deler Noorul:

"Jeg elsket å berøre knappene hans – følelsen av knappene og styreflaten hans. Jeg elsket å føre fingeren over den og jeg brukte tungen til å berøre knappene hans. Jeg likte å generere tilfeldige tall og multiplisere dem. Det var også i stor grad et intellektuelt forhold."

Etter Pierres forsvinning, som etterlot Noorul i dyp sorg, har Tetris brakt lys tilbake i livet hennes. Hun ser frem til en dag å erklære seg som fru Tetris i en seremoni omgitt av venner, som en bekreftelse på hennes kjærlighet og engasjement.

Nooruls familie sliter med å forstå hennes unike seksualitet, men hun har funnet en støttegruppe på nettet som deler lignende følelser. Hun håper å øke bevisstheten og aksepten for objektiv seksualitet ved å dele sin historie.

Med et bryllup i horisonten ser det ut til at kjærligheten mellom Noorul og Tetris bare vil bli sterkere, utfordre normer og inspirerende samtale om kjærlighetens og tiltrekningens natur.