Kvinnen fant noe skremmende under gulvplankene hennes: Du vil aldri gjette hva hun fant

11/11/2023 19:00

Sofie Hansen

Viralt
Genrefoto: Youtube
Genrefoto: Youtube
Kvinnen ble skremt fra vettet av den mystiske oppdagelsen.

En kvinne fra Australia ble nylig sjokkert da hun gjorde et grusomt funn under gulvplankene hennes som gjorde henne "virkelig redd".

Hun løftet de våte trepanelene og sto ansikt til ansikt med en merkelig svart vev som spredte seg over bunnen av gulvet. Dette er skrevet av Daily Star.

Hennes sjokkerende oppdagelse ble umiddelbart delt av en bekymret venn på Facebook, i håp om å få innsikt fra lokalsamfunnet om hva som kunne ha forårsaket det bisarre mønsteret.

Via et innlegg i en lokal gruppe beskrev hun scenen og spurte andre om de hadde «noen anelse om hva dette er».

De grusomme bildene, som kan sees her, fikk noen brukere til å sammenligne mysteriet med skumle scener fra Netflix-serien Stranger Things.

Til tross for ivrige forsøk på å identifisere hva som hadde forårsaket det mystiske mønsteret, ble det aldri løst. Selv eksperter kunne ikke bli enige om det mystiske stoffet.

En ekspert fra State Herbarium i Brisbane uttalte: "Det er nytt for meg også. Det ser absolutt ikke ut som tradisjonell mugg."

Dr Heike Neumeister-Kemp, som er senior mykolog hos administrerende direktør i Mycolab, la til at det sannsynligvis var soppmycel, men forsikret samtidig at soppene ikke utgjorde noen fare.

Mysteriet fortsetter mens lokalsamfunnet prøver å avdekke funnet, som ble gjort under kvinnens gulvbord.