Kvinnen kunne ikke tro sine egne øyne da hun ved et uhell så ektemannens søkehistorikk på iPaden deres

13/08/2023 20:30

Emma

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En kvinne måtte konfrontere mannen sin etter å ha sett søkeloggen på iPaden deres.

Når du er i et forhold, er det viktig å respektere partnerens privatliv. Handlinger som å gjennomgå partnerens telefonmeldinger anses absolutt som uakseptable. Noen ganger kan det imidlertid være situasjoner der du ved et uhell kommer over noe du ikke kan ignorere.

En kvinne kunne ikke tro sine egne øyne da hun ved et uhell kom over ektemannens søkehistorikk på internett som hadde dukket opp på familiens iPad, som var synkronisert med Apple-ID-en hans.

Med håp om å se søk som "hvor kan du kjøpe de vakreste blomstene" eller "beste restauranter for en romantisk kveld", ble hun forferdet over å oppdage at han hadde lett etter prostituerte i lokalområdet. Dette førte til slutt til at hun konfronterte ham om det, melder Mirror.

Den anonyme kvinnen henvendte seg til nettforumet Babycentres for å spørre om hun hadde grunn til bekymring. Hun forklarte at den første hendelsen hadde skjedd for 12 måneder siden, da mannen hennes hadde vært borte på jobb. Hun hadde tatt opp temaet med ham, og han hevdet at han var nysgjerrig på å vite hvordan man finner slike tjenester.

I sitt siste innlegg fortsatte hun: «Så var han borte igjen, på jakt etter 'voksenarbeid'. Nå har han vært borte i utlandet på jakt etter "beste thaimassasje" [og] hevder han har en dårlig rygg og var bare ute etter massasje? Men hva er din mening? Jeg føler at jeg blir lurt. Jeg tror egentlig ikke han har vært utro ... ENNÅ!»

Hun la til at mannen hennes "fullstendig manipulerer" henne når hun tar opp emnet, og sa at hun er "usikker" og at han "ikke har gjort noe galt".

– Vi har to veldig små barn sammen. Og mens han er borte, tar jeg vare på dem og sørger for at det er nok mat i huset og at det er pent og ryddig når han kommer tilbake. Som galskap, virker det som, legger hun til.

Andre foreldre i kommentarfeltet ga uttrykk for at de også ville vært bekymret dersom de var i samme situasjon.

"Det ville være nok for meg å miste respekten for partneren min, og jeg mistenker at jeg ville føle meg paranoid og ikke stole på ham. Jeg sier ikke at du skal avslutte forholdet og gå, men hvis det var meg, ville jeg se det som en indikator på at det er begynnelsen på slutten ... Hvis han ikke er fornøyd og prøver å finne det andre steder, vil han til slutt gjøre det", skrev en forelder.

– Jeg ville ikke ha tilgitt ham for å lete etter prostituerte i utgangspunktet. Men jeg ville heller ikke være i et forhold der det ikke er tillit og en partner ser på søkehistorikken min, skriver en annen.