Kvinnene tok disse bildene: Når de ser på de igjen, renner frysninger nedover ryggen

29/01/2024 19:00

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: X
En gruppe kvinner tok noen bilder på helgeturen, men noe med bildet stemmer ikke.

Mange tar bilder for å se tilbake på de som minner, men for en gruppe kvinner var det ikke gode minner.

For denne gruppen med kvinner ble de forferdet over å se bilder tatt med sekunders mellomrom. De la merke til en detalj som bokstavelig talt fikk blodet deres til å bli kaldt.

En gruppe kvinner på en helgetur i Argyll og Bute, Skottland, Storbritannia, ble angivelig så forstyrret av det de så på to bilder tatt at de kansellerte helgeoppholdet. I stedet bestemte de seg for å reise hjem. Det skriver Newsner .

Den aktuelle seremonien fant sted i en avsidesliggende eiendom. Festen startet med å gjøre det nesten alle store vennegjenger ville gjøre og ta en serie bilder før festen gikk ut av kontroll.

Det første bildet viser en smilende gruppe kvinner som står foran treklosser med en pittoresk innsjø i bakgrunnen.

Men på det andre bildet av gruppen, tatt bare noen sekunder etter det første, ser det ut til at en liten gutt stikker hodet ut fra treklossene i nedre venstre hjørne.

Det sies å ha tatt en enda merkeligere vending ettersom eiendommen har en ganske mørk historie som ikke kan ignoreres i lys av disse hendelsene.

Tilsynelatende ble det laget en film i 1994 kalt ' The Blue Boy'  om en gutt som druknet i Lock Eck. Manusforfatter Paul Murton avslørte at han baserte historien på en historie han hørte fra en lokal hotelleier.

"Jeg snakket med hotelleieren om det, og han nevnte Blue Boy," sa Murton.

Foto: X