La hund og katt være alene hjemme: Eiere lamslått av hva overvåkingskamera viser

10/05/2024 22:26

Emma

Viralt
Foto: Youtube
Det er ikke alltid lett å bli skilt fra kjæledyrene dine, akkurat som det også kan være vanskelig for kjæledyr uten eierne sine. Da Nova og Simba måtte være alene hjemme for første gang, gikk det ikke som eierne hadde forventet.

"Vi reiste for første gang for å tilbringe ferien med familien," skrev brukeren "Aerial_Engage" på Reddit.

Bak brukernavnet står en kvinne fra Florida som også delte noen opptak fra et overvåkingskamera satt opp i kvinnens hjem.

Selv om kvinnen og partneren hennes hadde leid en dyrepasser som kom innom flere ganger om dagen for å mate, leke med dyrene og ta vare på de firbente vennene, var katten Nova og hunden Simba alene i svært lang tid.

I kameraopptakene så det ut som katten lett kunne takle separasjonen fra eierne, mens hunden Simba virket trist over at den ikke hadde eierne sine i nærheten.

Flere av opptakene av golden retrieveren viser at den blir sett på ett sted og ser seg engstelig rundt.

Nova ser ut til å føle sin delte bekymring eller angst, og derfor ser det ut til at katten av og til kommer bort til hunden for å kysse eller kose Simba slik at den tre år gamle hunden ikke føler seg trist og ensom.

Det kom som en stor overraskelse på eierne av de to pelskledde vennene:

"De var nære, men katten vår er faktisk yngre enn hunden vår, så vi ble overrasket over å se ham oppføre seg som en storebror og trøste ham," forklarer kvinnen til Newsweek.

I hverdagen har de to dyrene ikke mye å gjøre med hverandre.

Den kvinnelige eieren forklarer at det er sjelden at katten oppfører seg så hjertelig mot hunden.

Derfor ble eierne overrasket da de så opptakene fra sikkerhetskameraet. Når det kommer til stykket, ser det ut til at Nova og Simba henger sammen.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.