Lånte buksene til kjæresten: Det hun fant i lommen hans fikk henne til å forlate ham

04/06/2023 16:30

Sofie

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinne lånte en bukse av kjæresten. Det hun fant i den ene lommen var slutten på forholdet deres.

De fleste kvinner får fort følelsen av at noe er galt hvis partneren er utro. Dessverre er dette ikke alltid tilfelle. Noen ganger vil et lite bevis dukke opp og velte deg.

Dette er akkurat hva som skjedde med en kvinne da hun bestemte seg for å låne buksene til kjæresten sin.

TikTok-brukeren Lory ble helt sjokkert da hun tok på seg buksene til kjæresten og stakk hånden i lommen hans. Her fant hun klare bevis på at han hadde vært henne utro.

«Jeg lånte buksene til kjæresten min en natt og fant denne,» sier Lory i ett klipp, og filmer seg selv når hun strekker seg ned i lommen og drar frem en rød kondomomslag.

Hun vender deretter kameraet mot kjæresten, som sover i sengen, og spør følgerne sine: "Skal jeg bli gal nå eller senere?"

Etter at flere seere tryglet og ba om en oppdatering, delte Lory et nytt videoklipp. I den nye videoen forklarer hun at hun ennå ikke hadde konfrontert partneren sin om hans påståtte utroskap.

I samme video spør hun om noen av følgerne hennes har gode råd om hvordan man best kan gjøre det.

"Jeg har ikke konfrontert ham ennå. Jeg vil at dette skal være interessant," sier hun. "Er det noen gale jenter der ute som har noen ideer om hvordan de skal gå frem?"

Til slutt legger hun til: "Eller skal jeg bare spørre ham rett ut, uten å gjøre noe sykt?"

I kommentarfeltet til videoen bidrar flere av følgerne hennes med gode ideer til hvordan hun kan fortelle kjæresten at hun vet at han har vært utro.

'"Vent til nyttår. La ham ta deg med ut på middag, få gavene dine, jente. Og så til den siste gaven hans, sier du: "Jeg vet den er liten, men ..." før du viser ham innpakningen," skriver en følger.

"Gå bort til ham og si: 'Passer dette? Ville du ikke trenge en mindre størrelse?'. Gi ham en mindre pakke, behold buksene og gå," skriver en annen.

«Kjøp et «beklager at du drar» eller «farvel»-kort og gi det til ham med innpakningen på, sier en tredje.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.