Læreren begynte å gråte da hun fikk dette brevet fra sin 9 år gamle elev

29/01/2024 05:00

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Gemma Dunnes er grunnskolelærer. Brevet hun fikk fra en ni år gammel student for å muntre henne opp har gått viralt.

Da Gemma ankom første klasse på Saint Michael's Primary School en mandag morgen, klarte hun ikke skjule sorgen etter en hard helg: 

Rett før helgen hadde familien fått vite at deres 18 måneder gamle golden retriever, Charlie, hadde en svulst nær hjertet. Lørdag måtte de avlive hunden.

Hennes 9 år gamle elever ble også triste da de hørte om Charlies triste skjebne.

– Jeg kunne se på elevene mine at de ble lei seg fordi de så at jeg slet med noe, så jeg følte at jeg måtte dele med dem hvorfor jeg ble lei meg. De kjente Charlie fordi jeg hadde fortalt om ham mange ganger og barna hadde sett mange bilder og videoer av ham, forteller Gemma til Today.

En av elevene, Callum, bestemte at han ville bruke fritiden sin til å lage et hemmelig kunst- og håndverksprosjekt. På slutten av dagen leverte Callum inn prosjektet sitt til Gemma: eleven hennes hadde laget et dikt til henne der den første bokstaven i hver linje stavet Charlies navn.

– Mest av alt vet jeg at hunden din var spesiell og hunden din er et bedre sted å passe på deg, skrev Callum på kortet han ga til læreren sin da klokken ringte til siste time den dagen.

Det var ikke før Gemma kom hjem at hun leste kortet Callum hadde gitt henne.

– Jeg leste den opp for familien min, og tårene kom, sier hun.

Datteren hennes ble så imponert at hun la ut bilder av kortet Callum hadde tegnet på sosiale medier. I løpet av 48 timer hadde tweetene nådd britiske medier, etter å ha blitt likt mer enn 133 000 ganger og retweetet 25 500 ganger.

I kjølvannet av meldingen har Gemma fått mye oppmerksomhet fra fremmede,

– Det merkeligste er at folk ringer meg som om de kjenner Charlie. Charlie var bare vår store elskelige hund, og plutselig vet verden hvem han var. Folk er så hyggelige mot oss, sier læreren.

Foto: Facebook

Læs også:

Svært få vet: Dette betyr fargen på kjøkkensvampen Ikke mange er klar over at farge faktisk har en betydning.
Hudlege advarer: Ny hårtrend kan gi livslange konsekvenser Sommerens hårtrend er oppkalt etter skandinaviske kvinner, men du må vurdere hva du gjør med hodebunnen, sier en hudlege.