Laura overrasket kjæresten med smør laget av morsmelk: Reaksjonen hans var ikke som forventet

28/10/2021 09:17

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Laura forvandlet morsmelken sin til smør og fikk kjæresten til å smake på den. Han reagerte ikke helt som forventet.

Amming er en av de mest naturlige ting i verden. Det virker imidlertid ikke helt så naturlig når det er en kvinnes partner som bruker melken - og ikke hennes barn.

For moro skyld bestemte en mor seg for å gi partneren morsmelk, men ikke i flytende form. På den annen side gjorde hun det om til smør og smurte det på et stykke toast.

Det avslører kvinnen som heter Laura, selv i en video på TikTok. Her viser hun resultatene av sitt lille eksperiment, og sier hun «aldri følte seg så stolt», hvorpå hun brister i latter.

Reisen fra morsmelk til smør startet etter at Laura hadde fylt melken i en mugge. Hun kvernet og kvernet til det ble til en tykk og gulaktig masse som minner om smør.

I videoen, som hun har delt på TikTok, viser hun resultatene av det lille eksperimentet hun kastet seg over. Siden videoen ble delt, har den blitt sett ikke mindre enn 1,2 millioner ganger.

I en oppfølgingsvideo viser Laura hvordan hun lot mannen smake smøret, noe hun selv gjorde. I videoen kan du se hvordan hun smører den på et stykke toast. Det viser seg raskt at ingen av dem er imponert over smaken.

– Det smaker ikke godt, sier Laura mens hun klør seg i sitt eget morsmelksmør. Mannen hennes reagerer imidlertid ikke like voldsomt som forventet. I stedet sier han at det er en 5 av 10, og at han bare ville spise den hvis han var veldig sulten.

I kommentarfeltet er det ingen som skjuler at folk ikke synes det er spesielt deilig. Andre, derimot, nærmer seg det med humor.

"Han skulle si ti, men du dyttet ham. Han kommer til å spise alt når du legger deg», skriver en følger, mens en annen skriver: «Det er sannsynligvis noe av det sunneste smøret på planeten.»

En annen kvinne skriver at hun selv er mor, og synes det er ekkelt: "Jeg er mor, og til og med jeg ble opprørt."

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.