Leah angrer på corona tatovering

03/03/2021 20:57

Emma Sletta

Viralt
Hun har bare vært iført langermede gensere det siste året som hun ønsker å dekke tatoveringen.

Hun ønsker ikke å vise frem tatoveringen, da hun er redd for at det ville gi andre feil inntrykk av henne som person. Teksten kan tyde på at hun er imot å ha på seg en maske, noe som ikke er heldig i disse dager.

Det er det TikTok bruker Leah sier nå i sin nyeste video.

Det skriver Mirror.

Leah sier hun fikk tatoveringen gjort i fjor. Det passer med det faktum at hun hadde det gjort like før flere land begynner å stenge ned når infeksjonsraten ble for høy.

"Nekter å bruke maske," sier armen. Hun er imidlertid ikke imot å bruke maske, og derfor viser hun den ikke lenger.

Leah sier hun hadde tatoveringen gjort når det minner henne om å være tro mot seg selv.

I stedet ser det ut til at hun oppfordrer folk til ikke å bruke maske.

Leah delte videoen da hun prøvde å svare på hvilken tatovering du hadde som var mest angret. I stedet har videoen hennes blitt sett over 600.000 ganger på TikTok, akkurat som hun også har fått et hav av spørsmål.

"Jeg kan like godt si nå at ingen har en dummere tatovering enn jeg har. Jeg hadde det gjort da jeg hadde tenkt i et par år, og det betyr å være tro mot deg selv. Jeg vil ikke late som jeg er en jeg ikke er, sier hun.

Tatoveringen har fått mange til å le, og videoen har også fått over 100.000 liker. Men Leah har selvfølgelig også fått mange spørsmål om tatoveringen.

"Skal du få det fjernet? Tror de du møter at du er antimaske? Er du flau over det? Jeg trenger å vite mer», skriver en bruker på TikTok.

Heldigvis sier Leah imidlertid at hun ser det positivt. Hun håper at hun i stedet kan bruke tatoveringen som grunnlag for en god historie.