Legen advarer mot operasjon for å få større penis

15/11/2022 16:07

Sofie

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En lege advarer mot penisforstørrelsesoperasjoner - og når du hører årsakene hans, vil du sannsynligvis forstå hvorfor.

Dr. David Reiner, en australsk utdannet anestesispesialist, startet nylig sin egen TikTok-side hvor han deler perler av medisinsk kunnskap.

Og i et av de siste klippene hans forteller han hvorfor folk som ønsker en større penis ikke bør opereres.

Han starter med å forklare at det er to typer prosedyrer - en for å forlenge penis og en annen for å gi den mer omkrets - før han forklarer hvorfor ingen av dem er gode ideer.

"Den ene er å kutte et leddbånd, som får penis til å se lengre ut," forklarer David.

"Det er bra hvis du må vise det frem, men for samleie reduserer det funksjonen og kan gjøre penis 'ustabil' og du kan knekke penisen."

Leddbånd kan ikke gro naturlig som andre steder på kroppen, spesielt ikke hvis de er helt avrevet, så det holder ikke å ta en slik operasjon hvis man vil ha samleie og ikke bare vise det frem. Det skriver LADbible.

Den andre metoden er å "skyte fett" inn i penis for å "gjøre den tykkere".

«Men det er helt vanvittig. Du kommer til å ha kuler på penisen, og den kommer til å være skjev, og det kommer til å gjøre deg enda mer usikker.» David forklarer i videoen.

I en oppfølgingsvideo advarer han også mot å bruke piller eller kremer som hevder å gjøre 'vennen' din større – av de enkle grunnene at de ikke virker og de er bortkastede penger.