Leger i sjokk over nyfødt baby: 'Vi har aldri sett et liknende ansikt'

28/09/2016 22:30

Anniken Hauge

Viralt
- Det er ingen grunn til å være utilfreds med utseendet til sønnen min. Vi aksepterer han som han er, sier den stolte faren om sin hårete og usedvanlige lille gutt.

Fødselslegen fikk seg et sjokk, da han forsiktig løftet opp den nyfødte og innskrumpede guttekroppen.

Det lille barnet liknet en gammel mann i ansiktet, mens et tykt og vått lag hår var å finne på ryggen til babyen

YouTube

Verken leger eller sykepleiere på sykehuset i Magura i Bangladesh har vært i stand til å komme med en klar formening om hva som er årsaken til barnets usedvanlige utseende.

YouTube

En felles mistanke er at gutten er rammet av en genetisk barnesykdom ved navn progeria – en sjelden lidelse som kun rammer én av fire millioner mennesker.

Sykdommen som verken kan helbredes eller forebygges, får kroppen til å eldes åtte ganger raskere enn normalt.

YouTube

I Bangladesh er barnets foreldre lykkelige for deres usedvanlige lille gullklump.

Biswajit og Parul har nå fire barn sammen, og den yngste er deres hårete sønn, som de stolte foreldrene omtaler som deres 'mirakelbaby'.

 

- Vi kan bare takke Gud. Det er ingen grunn til å være utilfreds med utseendet til sønnen min. Vi aksepterer som han er. Vi er glade for at ha en liten gutt i huset, sier den stolte faren.

I disse dager tar familien imot mange gjester som vil komme innom og få et lite glimt av sønnen deres.

YouTube

Barn med progeria blir i gjennomsnitt bare 13 år gamle, men hjemme hos Biswajit og Parul er man sikre på at gutten vil vokse opp i et lykkelig hjem med betingelsesløs kjærlighet. 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.