Leide en Lamborghini til 2 400 000 kr til skolefest - så tok saken en ekstremt uventet vending

16/07/2023 07:30

Sofie

Viralt
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Kvelden endte ikke som forventet.

Det er ikke uvanlig å leie eller låne en eksklusiv bil til store anledninger, som konfirmasjon og bryllup.

En guttegjeng valgte imidlertid å leie en Lamborghini til en verdi av 2 451 203 kroner til en avslutningsfest på skolen sin.

Men kvelden endte ikke slik guttegjengen hadde forventet.

Det skriver The Mirror.

Tirsdag kveld klokken 19.20, da guttene var på vei til festen, kjørte de feil vei. Ulykken skjedde øst i London og ambulanser kom raskt til stedet.

Videoopptak delt på sosiale medier viser at superbilen tilsynelatende mister kontrollen og kolliderer med en postvarebil.

Elevene var passasjerer i bilen, som ble kjørt av en mann i 20-årene.

Det ble i ettertid sendt ut en epost fra rektor til foreldrene ved skolen, og her ble det bekreftet at det ikke var noen dødsfall i ulykken. Politiet har videre bekreftet at de skadde ikke er i fare.

Ambulansetjenesten sendte seks ambulansepersonell, to ambulansepersonell i hurtigreaksjonskjøretøyer, to offiserer samt flere medlemmer av deres fareområderesponsteam (HART) til stedet.

I tillegg ble også London Air Ambulance tilkalt. Seks pasienter ble behandlet på stedet, hvorav to ble overført til et større traumesenter og fire andre til lokale sykehus.

Metropolitan Police har bekreftet at ingen er arrestert i saken.

Under kan du se en video av ulykken:

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.