Levende Ken-dukke vil fjerne seks ribben: 'Jeg nekter å gå opp en størrelse'

I julen holder vi ikke tilbake på kalori-fronten. Vi spiser kaker, vi drikker alkohol og koser oss med både ribbe og pinnekjøtt. Og i sausen er det selvfølgelig rikelig med smør og fløte.

De fleste av oss aksepterer at buksene strammer litt mer i desember enn resten av årets måneder.

Brasilianeren Rodrigo Alves, som er kjent som virkelighetens Ken-dukke, vil ikke akseptere den fete høytiden. I stedet har han valgt å avlyse julen og alle festlighetene som måtte følge med.

Rodrigo Alves tør ikke å vise seg på julens kjendis-arrangementer da han synes han er for tykk:

Les også

Vil du ha et penere smil? Ny forskning avslører at kokosolje kan bleke dine tenner

- Jeg har blitt nødt til å melde avbud til arrangementene, da jeg ikke er så begeistret for utseende mitt for tiden. Dressen min passer ikke lenger, og jeg nekter å gå opp en størrelse, forteller en frustert Rodrigo Alves til Mirror.

Å droppe julen er dog ikke nok. Kjendisen vil også fjerne seks ribben, fordi han mener det er den eneste måten å opprettholde det stramme dukke-utseende.

Den 34-årige brasilianeren har brukt enorme summer på skjønnhetsoperasjoner og plastisk kirurgi i kampen for å oppnå et perfekt ytre.  Som ideal til det perfekte ytre har Rodrigo Alves valgt å la seg inspirere av den mannlige barbie-dukken Ken.

 
 
 

Hårtransplantasjoner, botox, fettsuging og implantater i både brystkasse og overarmer er bare noen av de skjlnnhetsoperasjonene Rodrigo Alves har gjennomgått får å ligne virkelighetens Ken-dukke.

Nå ønsker å tilføye enda en operasjon til listen. Han vil fjerne seks av ribbena sine:

- Knokkelstrukturen min er også blitt større, og derfor har jeg bestemt meg for å gjøre noe med det. Den første uken i januar skal jeg få fjernet seks ribben på en klinikk i Beverly Hills, forteller Rodrigo Alves om det drastiske valget.

 
 

Rodrigo Alves innrømmer også at det har vært vanskelig å finne en kirurg som er villig til å utføre operasjonen: 

- Fire av ribbenene er ikke nødvendige for menneskekroppen - de kan man fint unnvære. Det er verre med de to andre, men jeg prøver fortsatt å overtake kirurgen min til å fjerne de, sier den 34-årige brasilianeren, som ser frem til sitt nye ytre.

Les også

Wannabe ‘Ken-dukke’ har brukt tusenvis av kroner på å ligne på idolet sitt: Nå risikerer han å miste nesen

Rodrigo Alves har frem til nå utsatt kroppen sin for 51 operasjoner og 103 kosmetiske prosedyrer. Det har kostet ham mer enn fire millioner norske kroner.

Ved å avlyse julen sparer nok Rodrigo Alves penger på mat og julegaver, men mon tro om ikke januar blir en dyr fornøyelse?