Levende Ken-dukke vil fjerne seks ribben: 'Jeg nekter å gå opp en størrelse'

11/12/2017 15:45

Anniken Hauge

Viralt
I julen holder vi ikke tilbake på kalori-fronten. Vi spiser kaker, vi drikker alkohol og koser oss med både ribbe og pinnekjøtt. Og i sausen er det selvfølgelig rikelig med smør og fløte.

De fleste av oss aksepterer at buksene strammer litt mer i desember enn resten av årets måneder.

Brasilianeren Rodrigo Alves, som er kjent som virkelighetens Ken-dukke, vil ikke akseptere den fete høytiden. I stedet har han valgt å avlyse julen og alle festlighetene som måtte følge med.

Rodrigo Alves tør ikke å vise seg på julens kjendis-arrangementer da han synes han er for tykk:

- Jeg har blitt nødt til å melde avbud til arrangementene, da jeg ikke er så begeistret for utseende mitt for tiden. Dressen min passer ikke lenger, og jeg nekter å gå opp en størrelse, forteller en frustert Rodrigo Alves til Mirror.

Å droppe julen er dog ikke nok. Kjendisen vil også fjerne seks ribben, fordi han mener det er den eneste måten å opprettholde det stramme dukke-utseende.

Den 34-årige brasilianeren har brukt enorme summer på skjønnhetsoperasjoner og plastisk kirurgi i kampen for å oppnå et perfekt ytre.  Som ideal til det perfekte ytre har Rodrigo Alves valgt å la seg inspirere av den mannlige barbie-dukken Ken.

Hårtransplantasjoner, botox, fettsuging og implantater i både brystkasse og overarmer er bare noen av de skjlnnhetsoperasjonene Rodrigo Alves har gjennomgått får å ligne virkelighetens Ken-dukke.

Nå ønsker å tilføye enda en operasjon til listen. Han vil fjerne seks av ribbena sine:

- Knokkelstrukturen min er også blitt større, og derfor har jeg bestemt meg for å gjøre noe med det. Den første uken i januar skal jeg få fjernet seks ribben på en klinikk i Beverly Hills, forteller Rodrigo Alves om det drastiske valget.

Rodrigo Alves innrømmer også at det har vært vanskelig å finne en kirurg som er villig til å utføre operasjonen: 

- Fire av ribbenene er ikke nødvendige for menneskekroppen - de kan man fint unnvære. Det er verre med de to andre, men jeg prøver fortsatt å overtake kirurgen min til å fjerne de, sier den 34-årige brasilianeren, som ser frem til sitt nye ytre.

Rodrigo Alves har frem til nå utsatt kroppen sin for 51 operasjoner og 103 kosmetiske prosedyrer. Det har kostet ham mer enn fire millioner norske kroner.

Ved å avlyse julen sparer nok Rodrigo Alves penger på mat og julegaver, men mon tro om ikke januar blir en dyr fornøyelse? 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.