Lille Toby gikk 20 kilometer for å komme tilbake til eierne sine: Så gjorde de det utenkelige

20/08/2023 05:30

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Katten Toby var fast bestemt på å bli gjenforent med familien han elsket.

Da Toby katten ble tatt bort fra hjemmet hans, savnet han familien sin forferdelig. Han savnet dem så mye at han faktisk forlot sitt nye hjem og gikk nesten 20 kilometer for å prøve å komme seg hjem igjen.

Men da han endelig kom, var familien hans ikke på langt nær så glade for å se ham. De hadde gitt ham bort fordi de ikke ville ha ham lenger, så de trodde ikke sine egne øyne da han dukket opp på dørstokken til familien.

Dessverre kunne ikke Tobys tilbakekomst endre familiens mening, så familien tok en drastisk avgjørelse. Det skriver The Mirror.

Familien tok Toby med til et dyre shelter, hvor de ba personalet om å avlive ham.

Heldigvis hadde internatet noe annet å si om den saken. North Carolina SPCA-dyrehjemmet gikk med på å ta ham inn og delte Tobys historie på sosiale medier.

"Da familien til Toby ikke lenger ville ha ham, ga de ham til en annen familie. Men Toby savnet dem og gikk nesten 20 kilometer tilbake til hjemmet hans. Da han kom, ble han ikke tatt imot med åpne armer. Familien som han trodde hadde elsket ham , kjørte ham til et krisesenter og ba personalet om å avlive ham. Krisesenteret ringte oss på SPCA for å spørre om vi kunne ta ham inn og hjelpe ham med å finne en ny familie. Selvfølgelig sa vi JA!" skrev internatet.

Tobys historie ble delt tusenvis av ganger av mennesker over hele verden. Og all publisiteten ga et fantastisk resultat, ettersom han har fått et nytt hjem.

Han ble adoptert av Michele, som bor i New Hampshire. Han finner seg til rette i sitt nye hjem, som han nå deler med sine to nye kattebrødre.