Liten gutt klemmer pizzabudet farvel: Kort tid etter gjør guttens mor en tragisk oppdagelse

02/02/2024 21:00

Henrik R

Viralt
Foto: Privat
En liten gutt ønsket å klemme pizzabudet farvel - men han var ikke klar over hvor mye det betydde for ham.

Lindsey Sheely fra West Warwick i Rhode Island fikk mer enn hun hadde forventet da hun bestilte mat fra sin favorittrestaurant, Wicked Good Pizza.

Da hun hadde betalt for maten som pizzabudet hadde levert til Lindsey og familien, valgte hennes toårige sønn, Cohen, å løpe bort til pizzabudet for å si farvel.

Pizzabudet var på vei bort fra huset deres, men før han rakk det, åpnet den lille gutten armene sine og inviterte mannen til en klem.

Den søte episoden ble fanget av et kamera innebygd i Lindseys dørklokke. Etter å ha sett videoen, valgte hun å dele den på Facebook og Instagram.

"Vi synes det var så søtt og morsomt. Jeg håper det gir dere et smil og varmer hjertene deres, akkurat som det gjorde for oss," skrev hun som tekst til videoen.

Det Lindsey ikke visste var at klemmen fra Cohen faktisk hadde mye større betydning for pizzabudet enn hun hadde regnet med.

Etter å ha delt videoen, fikk hun en melding fra en mann ved navn Ryan Catterson. Han skrev at han hadde sett den søte videoen og at det var han som var pizzabudet. Han spurte også om han kunne dele videoen på Facebook.

Dette fikk Lindsey til å ta en titt på hans profil på det sosiale mediet, hvor hun oppdaget at han hadde delt en innsamling for å dekke utgiftene til hans 16 år gamle datter Alyssas begravelse.

Dessverre hadde Ryan og familien mistet den unge jenta uventet bare en uke tidligere.

"Etter å ha mistet datteren min uken før, traff det meg fordi det føltes som om hun var der. Det betydde virkelig mye for meg," sa Ryan til mediet WLNE.

Deretter innså Lindsey hvor mye den lille klemmen fra Cohen hadde betydd, noe som fikk henne til å kalle det 'en liten velsignelse fra Gud'.

"Jeg tror på guddommelig innblanding og vet at Ryan var den som leverte pizzaen vår av en grunn," sa hun.

Og Ryan forklarte at han var enig og at det var 'perfekt timing', siden han hadde snakket med familien sin om at han trengte en klem.

"Det var perfekt timing. Jeg hadde fortalt barna mine og hele familien hvor mye jeg trengte klemmer før de kom, og så ga den lille søte gutten meg en. Det var nesten som om universet eller datteren min hadde sendt det til meg," sa han til NBC 10 News.

For å hjelpe Ryan og familien med innsamlingen, valgte Lindsey å oppdatere innlegget sitt med en lenke til den.

"Jeg kunne ikke tro at denne fyren gikk gjennom den mest forferdelige ting, men hans liv gikk videre. Hans liv måtte fortsette, og han måtte fortsatt jobbe og utføre jobben sin," sa hun.

"Man vet aldri hva folk går gjennom. Dette er et godt eksempel på det.