Heidi så et bilde fra da hun var barn: Da fikk hun sitt livs sjokk

24/05/2024 23:43

Emma

Utland
Foto: Privat
Det er fint å bla gjennom gamle feriebilder hvor du kan vekke minner til live og snakke om de gode tidene. Da Heidis mor sendte henne et bilde fra en ferie i Tyrkia, fikk hun seg et stort sjokk.

Heidi og ektemannen Ed møttes da de begge gikk på universitetet i Newcastle. De vokste opp langt fra hverandre, Ed i Putney og Heidi i Sheffield.

De bodde begge på samme hybel. Ed skrev til Heidi på Facebook og spurte om hun ville vise ham hvordan vaskemaskinen fungerte - og hun ville gjerne, fordi hun syntes "han var deilig", som hun beskriver det.

Det skriver mediet Unilad.

Deretter støtte de på hverandre en kveld ute, hvor gnister slo til. Kort tid etter hadde de sin første date hvor de gikk ut for å spise - etter det var paret nesten uatskillelige.

Noen år senere fridde Ed til Heidi, og hun sa umiddelbart ja.

Som om historien ikke er romantisk nok i seg selv – det viser seg at de forelskede parene faktisk møttes mange år tidligere – faktisk da de bare var seks år gamle.

Et ferieminne sjokkerte dem

En kveld da Ed og Heidi var på middag med Heidis mor, frisket hun opp et ferieminne der hun fortalte at Heidi faktisk hadde møtt en som het Ed på en ferie i Tyrkia - og at de to hadde lekt sammen nesten hele ferien.

Noen uker senere sendte Heidis mor henne et bilde fra ferien de hadde snakket om.

Der fikk paret seg et stort sjokk. På bildet var hun og hennes fremtidige ektemann Ed som barn.

Foto: Privat

"Hun sendte meg et bilde, og det var min Ed som var på det. Jeg ble sjokkert og ringte henne og ropte mamma - vet du hvem det er?" sier Heidi.

Hun sier at Ed var like overrasket som henne selv - de trodde nesten ikke på det. Men det var godt nok, og hos Eds foreldre kunne de også finne mange bilder av dem sammen på ferie.

Foto: Privat

Da paret giftet seg i 2016, var fortellingen naturlig nok en del av vielsen.

De tok senere en tur tilbake til Bodrum i Tyrkia, hvor de møttes for første gang. De er ikke i tvil om at de må være «meant to be».

Parret ble gift i 2016. / Foto: Privat