Liten gutt ringer nødetatene: Når du leser hvorfor, vil du felle en tåre

05/11/2023 06:00

Emma Sletta

Viralt
Foto: FOX News
Foto: FOX News
Det var ikke en vanlig oppfordring til offiserene.

En offiser fra Hillsborough County Sheriff's Office ble sendt til en bolig etter å ha svart på et frakoblet anrop fra husholdningen, bare for å finne en søt grunn til alarmen.

Da offiser Scott Pracht ankom hjemmet i Riverview, Florida, fikk han vite at 911-samtalen kom fra en liten gutt som "ønsket å gi ham en klem", rapporterte WFLA-TV.

Opptak fra ringeklokken fanget øyeblikket da Pracht banket på inngangsdøren for å svare på det han trodde kunne ha vært en nødsituasjon.

En kvinne kommer fra siden av eiendommen og hilser på Pracht, men hun ser tydelig forvirret ut om hvorfor han er i boligen.

Det skriver New York Post.

«Er dette ditt hjem?» spør kvinnen Pracht, hvorpå hun svarer ja.

– Er alt i orden? Vi fikk et 911-samtale.

Videoen hopper litt frem akkurat idet moren åpner døren på vidt gap og krever at sønnen kommer ut for å snakke med betjenten og tar med seg telefonen sin.

"For å være ærlig, vet han ikke engang hva 911 er," forteller moren unnskyldende til offiseren.

Pjokken løper ut med en telefon og blir spurt av moren "ringte du politiet?"

«Vel, jeg vil gi ham en klem!» svarer gutten, før han søtt stormer mot Pracht.

Moren tar barnets telefon og ser gjennom den når hun oppdager at den unge gutten faktisk har ringt 911 og viser Pracht sin samtalehistorikk.

"Jeg kjenner telefonnummeret ditt, det er 911," sa Pracht.

Pracht gjorde det søte øyeblikket til en læringsleksjon da han informerte gutten om alvoret ved å bruke 911 i nødstilfeller.

"Ja, men vet du hva det er for [911]? Det er hvis du er i trøbbel, hvis du trenger hjelp, eller hvis noen du kjenner er rundt deg og er i trøbbel og trenger hjelp, "forklarte Pracht. – Det er veldig viktig at man er forsiktig når man ringer det nummeret, ok.

Bare i nødstilfeller, og hvis du er skadet eller noen andre er skadet, trenger moren din hjelp, du vet at noen gjør noe de ikke burde gjøre, så ringer du oss, ok, legger Pracht til.

"Ok," svarer pjokken uskyldig, og unnskylder seg ved å si "beklager" etter å ha blitt ledet av moren til det.

Læs også: