Liten jente sjarmerer fremmed mann på butikken - men alt endrer seg da han tar noe opp av lomma

23/11/2016

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Abigail Crewe/Facebook
Foto: Abigail Crewe/Facebook
En kvinne fikk seg en overraskelse da hun var på butikken med den lille datteren sin og søsteren. Plutselig ble de nemlig stoppet av en eldre mann.

Julen er som kjent hjertenes fest. Det er en årstid hvor vi gir til andre, og hvor nestekjærlighet er i høysetet.

Og nettop fremmede menneskers omsorg opplevde engelske Abigail Crew, da hun nylig var ute og handlet på butikken Asda med sin søster og lille datter.

På Facebook-profilen hennes skriver den unge moren følgende i et innlegg:

- I dag var jeg på Asda i Shipley (engelsk by, red.) med søsteren min Jemma Crewe og min fire måneder gamle datter, da en mann plutselig begynte å tøyse med datteren min.

Foto: Abigail Crewe/Facebook

Den fremmede mannen som Abigail omtaler, var en eldre herremann som høflig henvendte seg fordi han hadde blitt helt betatt av den fire måneder gamle jenta. Pludselig tok den gamle mannen noen mynter opp av lomma, og stilte med ett moren opp i et oerraskende dilemma. 

- Vi smilte til hverandre og småsnakket høflig sammen, men da vi gikk ned til lekene holdt han plutselig ut hånden sin med penger i, pekte på Disney-bamsene og insisterte på å kjøpe en til datteren min, skriver Abigail Crewe.

Den overraskede moren takket nei til den fremmedes sjenerøse gest, men den gamle mannen insisterte. Da Abigail igjen takket pent nei, kom den eldre mannen med en innrømmelse som berørte de to søstrene veldig. 

For 18 måneder siden hadde han nemlig blitt enkemann, da kona hans gjennom mange år hadde gått bort. Han forklarte at han overhodet ikke hadde en familie selv, og at alt han ønsket seg var å gi en julegave til et annet menneske. 

Til slutt fortalte han at kona hans elsket Mikke Mus, og at han derfor veldig gjerne ville gi en Disney-dukke til den lille jenta.

Abigail Crewe ble veldig rørt av historien, og hun lot derfor den snille mannen kjøp en rosa Minnie Mouse-dukke til datteren hennes.

- Hjertet mitt har det godt og er fylt med kjærlighet i dag. Denne mannen gjorde dagen min perfekt, og dette er en julehistorie jeg vil fortelle den lille jenta mi hvert år, når hun spør hva julen handler om. For en utrolig mann, skriver Abigail Crewe til slutt.

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.