Løven og elefanten står begge rundt brønnen: Så lurer elefanten alt og alle

13/08/2023 14:30

Emma

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Videoen av den bemerkelsesverdige episoden har blitt sett over hele verden.

En bemerkelsesverdig og morsom hendelse utspilte seg på den afrikanske savanne, den morsomme og overraskende episode har vakt oppsikt.

Løven, kjent som savannens konge, ble overrasket av en rampete elefant som kastet vann på den, noe som førte til en ekstremt ukonvensjonell flukt.

Videoen kan sees nederst i artikkelen

Denne morsomme episoden understreker at selv det mest majestetiske dyret på savannen kan trekke seg tilbake når en leken elefant kommer for nær.

I videoen over tar en løve en lur i skyggen når den plutselig får selskap av en elefant. Etter å ha drukket litt vann, puster elefanten vann mot løven uten forvarsel.

Løven, som vanligvis er herskeren på savannen, ble overveldet av undring og fikk bena på nakken umiddelbart.

Denne uventede episoden demonstrerer en sjelden og hjertevarmende side av savannens dyreliv.

Til tross for flukten er det klart at ingen av sidene har til hensikt å skade den andre.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.