Lucas får 100 ereksjoner om dagen: Vikki får aldri "fred"

01/10/2023 06:30

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
31 år gamle Vikki hevder at kjæresten hennes, Lucas, finner henne så attraktiv at han får opptil 100 ereksjoner om dagen.

31 år gamle Vikki Brown og 39 år gamle Lucas Martins møttes i en Morrisons-butikk under pandemien i 2020. Det var kjærlighet ved første blikk, og siden har de vært et par.

De bor sikkert hver for seg, men de ser hverandre ofte. Ifølge Vikki går imidlertid ikke alt på skinner i forholdet deres. Hun hevder at hun ikke kan få fred fra Lucas konstante ereksjoner. Det skriver  The Mirror .

Hun har avslørt at alt kan tenne ham og at han kan bli opphisset i alle miljøer. Dette gjelder uansett om det er hjemme eller i et supermarked – og nå har hun fått nok.

– Fra starten til nå, hvor enn vi er, kan han få reksjon. Det er mellom femti og hundre ganger om dagen, sier Vikki, som jobber i helsesektoren.

"Alt vi trenger å gjøre er å sitte og se en film, gå nedover gaten eller møte et par venner for en kopp kaffe, og så har han fått ereksjon. Noen ganger er det flaut, men han bare ler av det."

Vikki hadde vært singel i en årrekke, etter å ha forlatt mannen sin for barna sine, da hun møtte Lucas, åtte år eldre enn henne.

Paret, som er fra Stoke-on-Trent i Storbritannia, møttes da de begge handlet i en Morrisons-butikk under pandemien i 2020. Her fortalte Lucas Vikki at hun var «vakker» etter å ha sett henne i køen.

Til tross for at hun valgte å avvise ham til å begynne med da han ba henne ut første gang, endte Lucas opp med å overbevise Vikki om å gå på date.

Daten deres må ha gått veldig bra fordi de har vært sammen siden. Selv om de fortsetter å leve hver for seg, ser de hverandre regelmessig.

Vikki sier imidlertid at hans konstante ønske om sex skjærer inn i alenetiden hennes, og hun sliter derfor med å følge med på gjøremål og avtaler fordi hun må etterkomme kjærestens ønsker.

Etter å ha snakket med lege om de mange daglige ereksjonene, har han fått beskjed om at det ikke er et medisinsk problem. Lucas hevder også at det ikke skjedde før han møtte Vikki.

"Vi møttes faktisk på favorittsupermarkedet mitt fra barndommen, Morrisons. Jeg var i uniformen min med vått hår og maske på. Mens vi sto i køen, gikk han rundt hjørnet med en stor biff i kurven og sa: ' Wow, du er vakker", sier Vicky.

"Vi snakket sammen og jeg takket nei til tre dates først fordi jeg var så glad for å være alene. Vi ville aldri ha møttes med mindre vi traff hverandre i Morrisons."

"Gjennom hele forholdet har han alltid hatt ereksjon. På restauranter, i butikker og på treningssenteret. Det er ingen pause fra det i det hele tatt, og jeg bare lurte på om andre par opplever det samme."

"I senga er det det samme. Han kan legge seg med ereksjon og våkne med en. Selv om han har nattevakter, er det ingen forandring i det hele tatt."

"Det er overalt hvor vi er. Vi kan ha en helt vanlig hverdagssamtale om 'Skal vi klatre på dette fjellet neste helg?' og så får han ereksjon."

"Jeg kan komme ned trappene, og gå forbi glassdøren, og så være i neste rom, men det skjer fortsatt."

"Jeg har snakket med ham om det og han har alltid trodd på godt samleie med sin kvinne og sin fremtidige kone. Han sier at det vil gjøre forholdet tettere og det tror jeg også, han vil bare ha meg hele tiden."

Lucas mener imidlertid at det er helt naturlig: "Det virker bare naturlig. Jeg har en fantastisk kvinne ved siden av meg. Hun er en gudinne. Hun trenger bare å se på meg og snakke med meg og jeg blir sulten på henne."

"Da vi startet sa jeg at jeg er fornøyd med en så lenge vi gjør alle aspekter bra - og etter et år da de fleste par ville dø ut, går måneder og år og vi blir mer sultne på hverandre."

"Hvis det feromonet og testosteronet er helt riktig, kan jeg lett legge meg og se på Vikki og få ereksjon. Jeg sovner med en og våkner med en."

"Det er unikt og annerledes, men det er på grunn av kvinnen jeg har ved siden av meg. For meg er hun en gudinne. Hun er i bunn og grunn en forbudt frukt, og av den grunn vil jeg bare spise den."

"Det er slik hun får meg til å føle. Jeg har aldri opplevd hvordan hun får meg til å føle meg før. Kroppene våre er så sammenkoblet og det er så lett."

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.