Madonna overrasker: Overlater ingenting til fantasien

24/11/2022 13:41

Sofie

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Madonna, 61, frigjorde nettopp brystvorten iført en gjennomsiktig BH i et nytt Instagram innlegg.

Madonna har jevnlig vekket kontrovers siden 80-tallet, så det er neppe sjokkerende at hun hevet noen øyenbryn i 60-årene. Det siste risikable grepet fra Madonna?

Hun har nettopp frigjort brystvorten i et nytt Instagram-innlegg, og folk er sjokkerte over det.

Det hele skjedde da Madonna delte et bilde på Instagram av seg selv sittende på en sofa. Enkelt nok, ikke sant? Det blonde håret hennes er krøllete, hun har på seg en gjennomsiktig BH (derav de frigjorte brystvortene) og svart undertøy, og hun holder på noe blonder.

Tilsynelatende forventet Madonna at noen mennesker ikke ville være kule med dette bildet, fordi hun skrev en bildetekst som lar potensielle hatere vite hva de kan gjøre med sine negative vibber.

"Gjør din greie Ma," kommenterte Debi Mazar. «Jente, jeg ba dem sende deg det diplomet for år siden (HOT AF),» sa Courtney Love.

Men noen mennesker ble ikke imponert. "Kan dere ikke fortelle at dette bildet er minst 30 år gammelt? Hun ser Ikke slik ut nå," skrev en person. "Ugh. La det hvile, bestemor," sa en annen.

Selvfølgelig har Madonna en historie med å ikke bry seg om hva andre mennesker tenker. Det var hele den kontroversielle «Like a Prayer»-videoen hennes på slutten av 80-tallet, hvor hun satte seg på et kors i Confessions-turneen hennes, og kysset Drake på Coachella i 2015, bare for å nevne noen.