Målløst personale sperret opp øynene da en kvinne returnerte død vare: - Hun har ingen moral

10/01/2018 19:00

Anniken Hauge

Viralt
En amerikansk kvinne var bestemt ikke tilfreds med det kjøpet hun gjorde kort tid før jul.

4. januar fikk personalet i butikkjeden Costco i Los Angeles, USA, uventet besøk fra en kvinne.

Hun kom med juletreet sitt på slep, og var svært lite tilfreds.

Kvinnen forlanget å få pengene i retur, ettersom treet tydeligvis var dødt. Nålene var i hvert fall ikke like grønne som da hun kjøpte treet rett før jul.

Det skriver Daily Mail.

De andre kundene i butikken ble like målløse som personalet. En kunde ble så provosert av situasjonen at han tok et bilde av den utilfredse kvinnen og det døde juletreet hennes.

- Dette er ikke noe jeg bare finner på. En kvinne i Costco har på helt forkastelig vis bedt om å få penger i retur for juletreet sitt fordi det er dødt, skriver Scott Bentley på Facebook.

Du kan se bildet og Facebookinnlegget nedenfor:

- Jeg så hele episoden med egne øyne for 30 minutter siden. For meg er det helt uforståelig at noen kan ha så dårlig moral og mangel på samvittighet, skriver Scott Bentley.

Kvinnen var både surog lei seg over at treet levde i beste velgående da hun kjøpte det, men at det nå hadde bukket under for julens varme og festligheter. 

I innlegget sår Scott Bentley dog stor tvil om at kvinnen kan ha vært i så store økonomiske problemer at det døde juletreet var et desperat forsøk på å skrape sammen noen ekstra kroner.

Ifølge Facebook-innlegget fikk kvinnen overraskende nok pengene sine i retur. 

Så hvis økonomien er litt stram etter jul til neste år, kan du alltids ta en 'kvinden uten moral'.