Mamma ble hatet for dette bildet: Nå avslører hun sjokkerende sannhet

22/11/2022 19:14

Emma Sletta

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Molly Lensing har blitt kritisert etter at en fremmed delte et bilde av henne og hennes to måneder gamle baby. Nå avslører hun den sjokkerende sannheten om bildet.

Ett bilde er verdt mer enn 1000 ord. Men kanskje du bare skal holde på hat og briller når du ser dette vakre sitatet.

I det minste, hvis du spør mor Molly Lensing, som nå avslører den sjokkerende sannheten bak et bilde som har sirkulert på det populære sosiale mediet Facebook.

Og denne historien har nettopp blitt en viktig påminnelse om å tenke på hva du deler på sosiale medier. Ett bilde kan få overordnede konsekvenser.

Det var akkurat det sykepleieren og trebarnsmoren opplevde. Mye vann har rent ut i elva siden bildet ble tatt og delt av en av de andre passasjerene.

Og nå har Molly valgt å sette ord på situasjonen.

Det kan være en utfordring å reise med barn, spesielt når flyet er forsinket. Dette er akkurat hva moren kan signere.

Du trenger ikke å gå mange år tilbake før hun satt i timevis på en flyplass med sin to måneder gamle baby og ventet på et forsinket fly.

Moren bestemte seg for å legge babyen sin ned på gulvet mens hun sjekket telefonen.

Det hun ikke visste var at en av de andre passasjerene tok et bilde av dem og delte det på sin Facebook-profil. For innlegget skrev passasjeren:

"Albert Einstein sa: 'Jeg frykter dagen hvor teknologien vil overta vår menneskelighet ... Verden vil bli befolket av en generasjon idioter’."

Molly Lensing, en sykepleier og mor til tre, fant først ut at et bilde av henne og babyen hennes hadde blitt delt etter at det gikk viralt med over 65,000 reaksjoner.

Ikke bare ble hun avslørt på populære medier, men hun ble også utsatt for nettmobbing og trakassering fra fremmede som skjelte henne ut for å "ignorere" og bruke mobiltelefonen i stedet.

Det er imidlertid så mye mer bak bildet enn det du ser. Derfor har moren valgt å snakke ut om bildet:

"Vi var så uheldige at vi ble sittende fast på flyplassen midt i en data nedbrudd."

Det avslører hun overfor Today,  ifølge Sosialnytt.

De ventet i mer enn 20 timer, og da bildet ble tatt, hadde Mollys armer blitt så slitne at hun la babyen sin ned på gulvet. Den utmattede moren trengte også å komme i kontakt med sin bekymrede familie, derav mobiltelefonen.

Det som bekymret Molly mest var at hun ville få et dårlig rykte på grunn av bildet - og i verste fall kunne det koste henne jobben. Heldigvis gjorde det ikke det.

Nå, etter at Molly bestemte seg for å snakke ut, får hun rikelig med støtte.