En mor filmet i hemmelighet datteren og barnevakten - nå er klippet delt utallige ganger

22/05/2024 22:52

Emma

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En video har spredt seg i lynfart på sosiale medier.

En mor har filmet barnevakten som tar vare på datteren hennes. Den unge kvinnen er 18 år gammel og en dag filmet Nicki henne i hemmelighet.

Det ble rapportert av Inside Edition i en video.

Nicki kom hjem en dag og hørte noe hun ikke var forberedt på - så hun grep raskt telefonen for å filme.

Datteren og barnevakten satt sammen og lekte mens barnevakten sang en sang for jenta - og det var nettopp barnevakten sin sangstemme som overrasket.

Var usikker

Nicki ble veldig overrasket over barnevakten sin store sangtalent, det var ikke noe hun kjente til fra barnevakten sine sosiale medieprofiler.

Barnevakten sa at hun ikke delte videoene sine av sang, fordi hun var bekymret for hvordan hun ser ut når hun synger. – Jeg prøver å oppmuntre henne til å dele stemmen sin mer. Men hun er redd for hvordan hun ser ut på videoene sine. Og alt jeg ser er skjønnhet.

Det samme gjør barna mine. La oss vise henne litt kjærlighet, slik at jeg kan få henne til å synge mer for oss!!! sier Nicki, som har delt videoen med barnevakten sin vakre stemme på blant annet sosiale mediet TikTok.

Etter Nickis deling av videoen har barnevakten fått mer mot til å dele sangtalentet sitt og deler nå i dag videoer med sang på sin egen TikTok. – Det har vært helt vilt. Jeg har hatt så mange fantastiske muligheter, og jeg har nettopp møtt så mange fantastiske mennesker som har nådd ut og vært så hyggelige mot meg. Så det har virkelig hjulpet selvtilliten min, og det gjør meg superglad å vite at folk virkelig vil høre stemmen min, sier barnepiken Delaney.

Du kan se videoen Nicki filmet nedenfor:

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.