Mamma filmer i hemmelighet den 18 år gamle barnevakten: Nå har videoen gått viralt

15/11/2022

Emma Hansen

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En mor filmet i hemmelighet datteren og barnevakten - nå har klippet blitt delt utallige ganger.

En video har spredt seg lynraskt på sosiale medier.

En mor har spilt inn en video av barnepiken som hjelper til med å ta vare på datteren sin. Den unge kvinnen er 18 år gammel og en dag har Nicki filmet henne i hemmelighet.

Det sa Inside Edition i en video.

Nicki kom hjem en dag og hørte noe hun ikke var forberedt på - så hun skyndte seg umiddelbart for å få ut telefonen og spille inn en video.

Datteren og barnepiken satt sammen og spilte mens barnepiken sang en sang for jenta - og det var nettopp barnepikens sangstemme som overrasket.

Var usikker

Nicki var veldig overrasket over barnepikens store sangtalent, det var ikke en hun visste om fra barnepikens sosiale medieprofiler.

Barnepiken sa at hun ikke delte videoene sine av sang, da hun var redd for hvordan hun ser ut når hun synger.

– Jeg prøver å oppmuntre henne til å dele stemmen sin mer. Men hun er redd for hvordan hun ser ut i videoene sine. Og alt jeg ser er skjønnhet. Det samme gjør mine barn. La oss vise henne litt kjærlighet, slik at jeg kan få henne til å synge mer for oss!!! sier Nicki, som har delt videoen med barnepikens vakre stemme på blant annet det sosiale mediet TikTok.

Etter Nickis deling av videoen har barnepiken fått mer mot til å dele sangtalentet sitt og deler nå i dag videoer med sang på sin egen TikTok.

– Det har vært helt vilt. Jeg har hatt så mange fantastiske muligheter, og jeg har nettopp møtt så mange fantastiske mennesker som har nådd ut og vært så hyggelige mot meg. Så det har virkelig hjulpet selvtilliten min, og det gjør meg superglad å vite at folk virkelig vil høre stemmen min, sier barnepike Delaney.

Du kan se videoen Nicki spilt inn nedenfor:

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.